Middag i Cervia & Mia blusen nu för 399:- !!!

Buonasera säger jag från hotellet nu när vi har kommit hem efter en mysig restaurang besök …

Varken Nicole eller jag har orkat äta någon riktig ”mat” i värmen men ikväll var vi verkligen lite små sugna på restaurang besök så vi hyrde en sk. richo , (10 euro per timme) en slags cykel med tak på som alltid har funnits här att hyra på adriatiska kusten. 20 år sedan jag satte mig på en och första gången för Nicole så hon blev en erfarenhet rikare den här kvällen =)

Vi åkte/cyklade sedan mot hamnen för att där parkera och sätta oss för att njuta av en god middag. Lillan beställde schnitzel och pommes medan jag valde spett från havet och stekta grönsaker. Till detta fick vi lite schiacciatina, ett slags tunt bröd som är godomligt gott <3
DSC_0229
DSC_0231
DSC_0232
Nicole njöt efter isglassar och piedine i 2-3 dagar =)
DSC_0234
I Italien betalar man ”coperto” om ni har undrat vad detta innefattar är när ni får in notan.

Det är något man betalar för att man får sitta, för att man blir serverad och allt det som tillkommer när man äter på plats istället för att hämta så man kan även säga att den innefattar någon slags dricks. Inte alltid nödvändigt att lämna därför dricks i Italien men är man extra nöjd så är detta så klart välkommen. Gillar när allt ingår så att man slipper känna att man gör fel som det är lätt hänt i USA där drick skall alltid lämnas mer eller mindre då servitörerna livnär sig på detta.

Avslutar detta inlägg med bild på min fina syster som kom i eftermiddag till stranden och som sedan åkte iväg igen då hon skulle jobba igen. Här ser ni henne i ljuvliga Mia blusen som NU kostar 399:- !!! Passa på att fynda denna söta blus för halva priset HÄR <3

11753646_10153058992968660_5462318707154272045_n
Med sötaste syskonson på bild <3

IMG_8205
Samma underbara pris gäller även för den i färgen Candy och glöm inte att dessa söta blusar kan du även använda till hösten under en kofta eller jacka …
miacandy1
Och DET HÄR fina linnet med broderade pärlor på från vår duktiga svenska designer Valerie kostar NU 599:-. Har haft på mig den hela dagen idag och också ett linne som är ursnygg till ett par svarta byxor, jeans till hösten under en svart kavaj eller kofta.
IMG_8214
Gå in på REAN HÄR för lite härlig märkesrea <3

Nu önskar jag dig buonanotte då Nicole ligger bredvid mig och sover och känner att det är dags även för mig att säga godnatt då vi har tre semesterdagar kvar innan plikten och vardagen kallar och vill därför passa på att njuta fullt ut <3 och ja, jag har hunnit jobba och besöka några ställen. Med tanke på att jag vill gärna ha vissa märken för mig själv så kan jag dessvärre inte blogga om jobbet här nere.

Kan bara säga att jag har funnit 2-3 nya italienska brand … Just saying <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *