Att ibland göra det oväntade …

Vilket härligt väder vi har här hemma idag. ”Lagom” varmt om man nu skall använda ett ord som man ibland gillar, medan andra gånger när man  själv är ”för mycket eller för lite” ogillar starkt =)

 Gårdagen började med att Linda kom och hämtade mig vid 6.30 för att gå en pw på en timma vid Kypesjön och jag älskar morgonsyret som är den tiden på dygnet. Friskt, fräscht och helt ljuvligt att starta dagen med samtal, syre och motion.

Efter lite jobb så skulle jag egentligen ha åkt till Göteborg för att möta upp några vänner på ett glas vin men så blev jag så himla bekväm. Åldern? Orkade bara inte =) så när Linda och Anna frågade om jag kunde komma hem till Anna för lite grillning och rosé tackade jag ja till en mysig kväll med två underbara väninnor.

Tack Anna för bästa grillningen <3

Efter en stund så försökte man provocera mig via sms om att vara spontan och det är något som dessvärre brukar fungera då jag VILL vara det. Vill inte vi alla vara lite spontana och lite wild & crazy i livet? Kanske bara något jag tror att gemene man vill gärna vara i livet ibland men oavsett hur mycket eller lite spontan jag blev eller var så är det idag en ny solig dag i småstaden, butiken är öppen och Nicole kommer till mig ikväll då hon vill redan idag börja packa, trots att det är på lördag vi åker till havet i Italien.

Vi läääääängtar!!! Idag måste jag definitivt printa ut biljetter och messa min syster landningstiden så att hon kan planera sin lördag lite då hon skall hämta oss i Bologna för att sedan köra oss till kusten. En mysig kommande helg väntar <3

Nu skall jag även ringa min Stockholmsväninna som driver webshopen Mikkas för att planera något mysigt i augusti.
10359400_10152828754143660_5677363917779890070_n
One size linne från italienska Happiness & vita Please, WWW.FURIA.SE och just Happiness brand är en av de märken som jag skall besöka under  kommande vecka =)

Nu har Nicole kommit till butiken och vill visa vilken underbar ”klänning” hon har köpt på HM.

Ett tips till dig som söker något somrigt, till ett bra pris och som älskar leo mönster.
DSC_0034

Ha en skön tisdag så länge, skall snart även dra en vinnare till det vackra armband som du har kunnat vinna, återkommer under dagen med ett namn <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *