Flyttningsdatum …

Det är ganska märklig känsla att köpa en bostad som jag inte ens vet hur den ser ut då den håller på att byggas men det som är säkert är att den är helt ny och doften av nytt längtar jag så otroligt mycket efter… Ingen som har bott där tidigare, just love it <3

Nu har Nicole och jag även fått ett datum då vi som skall bo i B huset (det är nämligen 3 hus som byggs) får börja komma in. Anledningen till att alla har fått olika datum är självklart för att underlätta flytten för oss alla.

Ganska spännande också att alla grannar är nya för varandra vilket inte heller är det normala vid en flytt.

Träffade på en tjej när jag fixade naglarna för ca 1 månad sedan och hon visste att jag skulle flytta till huset (blog läsare) och då hon och hennes kille också skall flytta dit så blev det lite grann prat =) Mysigt!!!

Den 23/11 får vi tillträde till vår nya lägenhet så nu börjar någon slags nedräkning även om det är flera månader dit…

Det finns ett fåtal lägenheter kvar till dig som kanske går i flytt tankar och som vill bo centralt i vår lilla stad.

HÄR länken till bygget …

Får inte köpa en massa nytt då min lilla ekonomi har annat som den skall klara av just nu men denna sänggavel is mine.

Har låtit den fraktas till butiken så att den kan användas där så länge. Alldeles för vacker för att gömmas i 4 månader =)
IMG_7599

Mycket guld i sovrummet då ena fondväggen är helt i guld och den andra går i bruna och guldiga toner … OMG! Den här gången är jag verkligen långt ifrån shabby chic känslan och kör ”vågat” =)

Här valet till sovrummet som min dotter skrattar åt =)
IMG_7600

Tror du att det blir för mycket av det goda? Jag insåg att jag ville ta risken =)

Kram <3

 

4 thoughts on “Flyttningsdatum …

 1. Hej

  Oj, oj vad skoj att ni har ett datum nu, det blir mer verkligt kan jag tänka mej…Poff så är vi snart där…Sänggaveln är cool och dina guldiga färger tror jag blir spännande, jag är super nyfiken hur de blir…
  Ha en fin onsdagkväll / Kram Nettan

  1. Jag är också nyfiken på att se hur det kommer att bli. Hoppas på att det ej blir en katastrof men sänggaveln kan man alltid sälja då den är fantastisk vacker =)
   Längtar … <3

 2. Nyfiken med på hur det kommer se ut !
  men, blir det inte aningen mörkt i rummet ? .. ja, med bruna färger även om troligen ganska snyggt i kombo, men du har vad du visat tidigare väldigt vitt i möbler ?

  Sen är det ju ”ditt” rum så du skall ju göra vad som är bäst för dig där ! :)
  Gissar kontrasten är rätt stor med Nicoles ? :)

  kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *