Lazy sunday …

Hej fina du!

Efter en timma i butiken (var där tidigt imorse) ringde min väninna Linda för att fråga om vi skulle ta en kaffe så vi träffades på ett kafé efter att jag hade gått hem med Knut.

En av fördelarna med att vara singel och ha en väninna som också är det är just de där roliga samtalen om killar/män, dejter, konversationer, önskemål och allt som rör det där singellivet som vissa bävar att gå tillbaka till medan andra är lite avundsjuka på.

Vi skrattade så att tårarna rann över några roliga funderingar och om en stund skall hon komma med min sko för igår hämtade hon upp den när hon ändå var i Göteborg =) GRAZIE <3

Har annars verkligen haft en riktig skön lazy söndag, ni vet en sådan som inte har innehållit något konstruktivt alls men står ut med det =)

Har dock tvättat håret & lagt den där mirakelkrämen/inpackningen från l´Oreal som mitt hår är bortskämt med sedan några veckor tillbaka.

Har du inte provat dessa produkter gör det <3

Jag har köpt mina på Youniqe efter att Marianne hade rekommenderat dem för mitt hår som behöver allt vård det kan komma åt =)
DSC_0043

Nu skall jag tipsa dig om några varor i webshopen som jag har sänkt priset på då vi  endast har ett par kvar av varje.

DENNA ljuvliga kofta från Fira & de sista paren på Please jeans i rosa och sand med brodyrer på …
10616217_10153104139894573_3097045388319164902_n

De sänkta Please jeansen finner du istället HÄR.
IMG_7505

Imorgon är butiken stängd men så har vi öppet tisdag 11-17, onsdag 11-17, torsdag 11-17, fredag 11/17, lördag & söndag stängt <3

Nicole har ringt sitt brukliga samtal (alltid kl. 21, hon är som en schweizisk klocka =) och nu blir det lite tv.

Önskar dig en skön kväll och glöm inte att beställer du innan kl 7 imorgon så skickas din order just imorgon …

Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *