Att ligga och dra sig i sängen …

Solen skiner över vår småstad idag medan i många andra städer runt om i Sverige bjuder vädret på kyla, moln och regn.

Idag står definitivt inte Borås för att vara en av Sveriges regnigaste städer =)

Vaknade rätt så tidigt denna morgon men låg länge och drog mig i sängen för jag kände att det är något jag gör alldeles för sällan. Oftast för rastlös i själen för det…

Dagens gym pass gör jag efter stängning så jag låg istället och funderade över ”vem skulle jag vilja vara om jag fick vara någon annan i ett dygn?” Vem hade du önskat vara då? En rätt så dum fråga kanske men ibland ventilerar hjärna saker som aldrig ändå kan inträffa =) Väldigt hypotetiska frågor som underhöll min tankeverksamhet i några minuter innan den återgick till verkliga sådana =)
IMG_7384

Knut och jag tog vår lilla runda i Stadsparken som pryds av ett nytt konstverk. En ”häst” och vagn …

Gillar den men hade gillade den bättre om hästen hade sett ut som en riktig sådan … Snyggare än många andra dock så skall inte klaga =)

IMG_8737

Det har hänt en hel del i vår lilla ”Hyde Park” så nu återstår det att se om vi som bor nyttjar denna nya byggnad med kafé och restaurang. Den saknar dock än så länge en välkomnande känsla så hoppas att de kan skapa lite mer mys och inte vara så kommunal i sin inredning…

Den vita ljuvliga blusen som jag ofta har på mig (liksom idag) är Smilla blusen som du finner HÄR. Snäll i storleken och har en S på bild.

IMG_8747

IMG_8733

Om exakt en vecka åker lillan och jag till Milano Marittima/ Cervia i Italien men idag har butiken öppet 10-14 <3

Välkomna <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *