En återfunnen sko …

Det var en gång en kvinna som fick ett par ljuvliga italienska skor.

Dessa fick följa med till ett hotel i Göteborg när hon skulle dit på en drink men bytte där om till ett par andra skor efter en stund.

Efter ett par dagar insåg hon att en av skorna var borta. Hon letade förgäves i sin lägenhet, hon letade förgäves i butiken men ingen sko hittades.

En fredag kväll efter att hon hade givit upp och insett att de kanske hade åkt ur väskan på hotellet eller på vägen hem så började hon undra om den förlorade skon var ett tecken på att en saga var nära? Skulle en prins knacka på dörren och leta efter sin sköna?

För säkerhetens skull ringde hon dock till hotellet där den trevliga receptionisten ringde senare upp för att bekräfta att skon fanns där.

Michela hade dock hunnit lägga ut på facebook om den förlorade skon i hoppet att …

En vän skrev till henne följande ”Omöjligt ! Du har hängt på FÖR många slott så det lär inte hända att du först hittar rätt slott och sen din försvunna sko. #missionimpossible

Michela svarade: ”Förstör inte min SAGA!!!! #glädjedödare”

Var har romantiken tagit vägen undrade Michela när man tvekade över att hon väl förstod vilket slott hon hade varit på och skon återfanns =)
IMG_7354

Ingen prins kom till hennes dörr men med en återfunnen sko fick hon återgå till sin fredag kväll och fortsätta att undra ”vad vore en bal på slottet?”

Trevlig fredag kväll till er prinsar & prinsessor <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *