När någon vill ligga …

Min fredag startade på Espresso House med att ställa upp på en intervju för en intressant forskning som drivs på Jönköpings Universitet.

Då jag vet hur svårt det kan vara att hitta folk som ställer upp med sin värdefulla tid så tog jag mitt ansvar och med tanke på att jag har rätt så lätt att prata och dela med mig så är jag nog ett bra forskningsobjekt =)

Själv skrev jag min C uppsats i psykologi för flera år sedan och behandlade då hur viktiga olika egenskaper är gällande attraktion hos motsatta kön.

Hittar jag min uppsats skall jag dela med mig av mina resultat här i bloggen =)

Rätt så intressant att veta kanske hur sociala, yttre och inre attribut värderas på en skala eller vad tror du?

Häromdagen skrev en kille till mig några gånger för att sedan komma med en enda fråga som handlade om sex.

Då jag kanske vid det tillfälle var lite trött på att ses som något sexuellt objekt så skrev jag just det som svar ”Vet du, detta kanske låter lustigt & konstigt men är lite trött på att man vill sätta på mig” samtidigt som jag skrattade inombords över min kommentar då jag ett par dagar tidigare hade lagt ut en bild på instagram i behå (säljer ju sådana =)

Om 20 år önskar jag nog att någon vill det men just då vid den tidpunkten var jag trött på det där spelet & objektificering.

Gick förbi min vän Fazli och berättade om denna roliga konversation och han skrattade när han sa ”Michela, du ber ju faktiskt om det”. Du får ju istället lägga ut bilder på dig i söta pyjamas så att du lockar fram andra känslor hos killar/män.

Fazli, nu lyssnar jag på ditt råd och lägger ut en bild just med fladdrande kaninöron.
10891890_10152610080358660_6579719332865329623_n

Några minuter senare hittade jag det här som jag hade lagt ut på instagram för några månader sedan och log över ”att ses som någon man vill ligga med” är faktiskt en komplimang =) och att jag hoppas svara på samma fråga vid samma ålder med samma ord …

10411954_10152782299138660_2956985921799733357_n

Livet är för seriöst för att inte levas med glimten i ögat <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *