Under solen i Stadsparken …

Denna härliga och lediga söndag morgon startade vi med att gå till Stadsparken för att njuta av vädret innan det blir alldeles för varmt.

Vi tog våra badlakan, vi tog på oss bikinin, vi stannade på Kafé Orion för att köpa oss något att dricka och tillsammans med Knut gömde vi oss lite vid en del av Stadsparken som är väldigt mysig och med buskar som skyddar lite från resten av parken.

Nicole hade med sig dator och annat för att underhålla sig de 2 1/2 timma vi tillbringade där och vi skrattade gott åt att vi solade i just Stadsparken. Kanske inte den vanligaste men så otroligt skönt vi hade det …

DSC_0034

DSC_0035

Knut hittade en favorit plats i skuggan & självklart hade vi med oss vatten och leksak till honom =)

DSC_0039

DSC_0038

Då jag redan hade tagit på mig denna leo bikini jag köpte förra sommaren i Italien när jag hittade den vackrare från MD så valde jag att ändå inte byta om. Kanske lite för mycket med leo när man har andra attribut men ingen skulle ändå se mig gömd bakom buskarna … =)

IMG_7097

Det skrivs en hel del om plastikoperationer (man skall ej kalla de för skönhetsoperationer) i olika bloggar just nu och då vill jag faktiskt passa på att säga att även om jag ej är emot de (som ni kanske ser) så är jag även av den åsikten att man inte skall tro att de alltid leder till en förbättring.

Anledningen till att jag ej visar mina ben är pga. av att man har förstört dem efter en plastikoperation och det är en lång process för att få någon slags skådestånd för något som du får leva med resten av ditt liv. Allting går nämligen inte att rätta till och jag vet detta av egen erfarenhet så tänk till flera gånger innan du bestämmer dig.

Nu har vi kommit hem, lite skall fixas men annars har vi en lugn och skön söndag framför oss <3

Hoppas att även du får njuta lite <3

2 thoughts on “Under solen i Stadsparken …

  1. Ser så härligt ut !
    sen lille killen som ser så söt ut :)

    men du, vet du att ingen tror jag ens reagerar på vare sig ben, byst osv innan de fallit för din personlighet som är så ljuvlig ? :)

    Underbar blogg och det du delar mig dig är en fantastisk läsning även om bara en del av dig så är detta mer än fantastiskt ! :)

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *