Du MÅSTE lyssna på detta …

Har du smält bort i solen denna varma söndag? Är det så att du tom. kan tänka dig att lite regn hade varit skönt? Jag erkänner att jag skulle gärna vilja ha lite regn nu …

Jag har idag sett en fantastisk klipp som har spridits på nätet tack vore alla delningar på nätet. Inte så märkligt alls för jag fick gåshud när jag lyssnade och tårarna rann så att Nicole kom och satte sig hos mig.

Klippet visar Donald Gould, en hemlös man i Florida som sätter sig och spelar piano. Tonerna som fortfarande ekar hos mig kan inte annat än att påverka dig och åter är detta ett exempel på att man aldrig vet vem man träffar på och hans/hennes story.

Klicka HÄR för att lyssna <3

IMG_7094

Magic …

Jag har under dagen spelat om den flera gånger och hoppas så att någon som har sett honom spela söker upp honom för att erbjuda honom en ny chans i livet efter 6 år som hemlös.

Läs HÄR för lite mer info

Ville bara dela med mig om något som verkligen har berört mig idag och tänk på att man aldrig skall döma människor så lättsamt som vi är benägna att göra.

Önskar dig en trevlig söndag kväll <3

4 thoughts on “Du MÅSTE lyssna på detta …

 1. Fantastiskt! Blir verkligen berörd och kanske är detta en början på ett bättre liv för honom! :)

  1. Om detta stämmer verkar det som att flera tusen människor har samlat in pengar så nu finns ca 70-80.000:- till honom. Det är fantastiskt att en oskyldig filmning som läggs ut på youtube kan kanske förändra ett liv …

 2. Hej

  Ohh, wow vad vackert!!! vilken talang det ryser i kroppen på mej…jag önskar han ett lyckligt liv.
  Tack Michela för att du skrev om detta
  Kram Nettan

  1. Tänk vilka talanger och vilka förutfattade meningar vi har när vi möter en människa … Viktigt att komma ihåg att det finns ofta anledningar till det mesta =)
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *