En mysig kväll på Hotel Dorsia …

Hej min fina läsare!

Igår kväll åkte jag med min väninna Tania till Göteborg för att bara ha en skön kväll i grannstaden och för att sätta oss på terrassen på Hotel Dorsia, ett fantastiskt hotel mitt i centrala Göteborg (Johanna & Janne har turen att ha detta hotel som granne =) som påminner lite om Hotel Costes i Paris, där jag hade nöjet att få bo i några dagar för några år sedan då jag blev bjuden på dejt där… Not bad =)

IMG_7138

IMG_7137 IMG_7139

Har du någonsin haft högklackat och bara önskat att du hade haft med dig några andra skor efter ett tag? Om så satsa gärna på en av våra skor från Cocorose London, skor i riktigt skinn som du kan bara vika ihop och ha lätt i väskan för att ta fram dem när nöden kallar för oss som kanske inte är så vana …

Efter några timmar åkte mina snyggingar från Luciano Padovani (väldigt sköna är de faktiskt) av för att ta på mig just mina i snake print då jag skulle gå på kullerstenar och allt =)
IMG_7140

Nu är jag i butiken, solen skiner åter i småstaden och jag har öppnat dörren för att få in lite syre … Den här veckan har vi öppet som följande:

tisdag 11-17, onsdag 11-17, torsdag 11-18, fredag 11-17, lördag 10-14 <3

Nicole är hos sin pappa den här veckan så jag skall passa på att fixa en massa på jobbet, träna och gå promenader.

Misstänker att snart ringer min lilla för att säga godmorgon då vi har våra små rutiner den veckan då vi inte bor ihop…

Snart kommer en tävling här i bloggen med ett fantastiskt smycke som vinst <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *