Kalas i sommarvärmen i Varberg …

Vilken ljuvlig dag som verkligen har gått lite för snabbt tycker jag allt.

Är man ledig som jag har varit denna lördag vill man gärna stanna upp tiden för att förlänga den där sköna känslan som en ledig lördag innebär för mig som har haft en ledig sådan på över ett halvår  förutom denna =)

Nicole och jag stannade först på BR för att köpa en present till hennes lillebror Albin och så tog vi tåget till Varberg där kalaset ägde rum denna somriga juli dag.

Vi blev hämtade på stationen av Nicoles moster Toda som hon fortfarande kallar henne och när vi kom till den mysiga stugan så var det en amerikansk barbecue som väntade på oss. Nicoles pappa grillade hamburgare, barn sprang runt och lekte, mostrar, fastrar och mor och farföräldrar satt och pratade om allt möjligt.

Riktig mysig stämning så vi fixade var sin hamburgare och satte oss i samlingen …
DSC_0035

Ballonger med Albins bokstäver lyste i solen, gillade verkligen dem och då Annelie på Inreda.com har flera fest grejer så kanske att hon säljer något liknande? Måste kolla senare …

DSC_0051

DSC_0055

DSC_0056

Självklart blev det tårtor efter grillningen men innan samlades vi för att sjunga för Albin som satte sig på trappan och njöt av den sköna uppmärksamheten …
DSC_0049

DSC_0048

DSC_0052

Tårtor och vattemelon, den perfekta kombinationen tycker jag allt.
DSC_0050

Tog en massa kort på lilla Greta, Nicoles kusin men av någon anledning är detta kort det enda jag har. Vi måste ha raderat utan att vara medvetna om det vilket är så synd men vilken lite docka !!!
DSC_0037

Alla kusiner plus några vänner till Albin var självklart där för att fira …
DSC_0039

För att få ta kort på dessa två killar räckte det med en ”killar, får jag ta ett kort på er så jagar jag er lite till” och bums satte de sig och kramades med ett leende på läpparna förväntansfulla över hur fort jag skulle springa eller inte =)

DSC_0044

Jag fick jaga barnen och blev nog lite tant Michela som lekte för de kom till mig och ville köra samma lek om och om igen. Blev själv förvånad att de ville leka med mig men så jagade de dem och vid en viss ålder är det det roligaste som finns.

Idag hade jag DENNA somriga klänning från Fira. Sval och perfekt denna varma dag. Klänningen är normal i storleken men har du stor byst gå upp en storlek.
IMG_6958

DSC_0061

Vi lämnade alla underbara människor och det ljuvliga sommarstugen vid 1630 för att åka hem till vår lägenhet och framförallt till Knut som är nu nöjd med att ha oss hemma denna lördag kväll.

Teven är på, lite glass har köpts och lördagsmyset har påbörjats. Extra skönt att veta att imorgon är det bara söndag och om solen skiner skall jag försöka få lite färg <3

Har du haft en skön dag?

Kram <3

2 thoughts on “Kalas i sommarvärmen i Varberg …

 1. Hej

  Vilket mysigt kalas och härligt att kunna vara ute, det blir lite extra härligt. Ja det måste vart underbart för dej att få en lördag ledig. Det är du värd
  Wow…Din klänning är så snygg!

  Jag kan förstå att Knut vart nöjd att se er igen och han fick sällskap, allt i sin ordning lördagsmys för er tre
  Nu är det söndag morgon och jag dricker mitt morgonkaffe o nyhetsmorgon är på, härligt med ledig dag, se vart dagen har att erbjuda
  Kram Nettan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *