Räknas DET som recept?

Jag är såååå trött och istället för att idag skylla på att jag vaknade vid 1 och inte kunde somna om tror jag att boven i dramat är någon allergi då ögonen kliar och jag vill helst gå och lägga mig och sova =)

Istället har Nicole & jag ätit jordgubbar på innegården och suttit en stund ute.

DSC_0034

Nicole håller på att göra en samling av ”nyttiga recept” som hon fint har skrivit in i en bok hon har köpt. Recepten skrattar jag dock åt.

En av dem ”grilled sandwich” lyder som följande:

– Ta två brödskivor, lägg på det du vill ha på brödet, sedan grilla dem i en sandwich grill

WHAT? Är DET ett recept? Hallå Bonniers eller vilket bokförlag som helst, jag kan också skriva en kokbok, bakbok or whatever om det är så ett recept ser ut =) Hahaha!

Oavsett recept eller inte så var det verkligen skönt denna varma dag att bara slänga av sig jeansen och ta på sig en skön sommarklänning. Denna från Fira är sval och skön. Ingen smink (som vanligt), en fläta och bara lite skön kvällsavkoppling medan MMS kom på även träningskläder i det märket som jag håller på och lägger en order på. Nästan klar nu =)

DSC_0046

DSC_0050

Ett par selfie på klänningen som hamnade på instagram …

IMG_6769-980x980
IMG_6768

Nu när värmen har kommit älskar jag långklänningar, den på bild finner du HÄR <3

Just för att imorgon är det torsdag och detta är en speciell kväll i småstaden med uppträdanden och dylikt i centrum så har jag sänkt just klänningen till 999:- (ord.pris: 1199:-) så passa på att möta sommaren i den.

Nu skall jag fortsätta att lyssna på de fantastiska recepten som min dotter skriver ner =)

<3

 

 

2 thoughts on “Räknas DET som recept?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *