Våga gissa märket …

Hej!

Igår kväll orkade jag inte engagera mig i att lägga en sådan viktig order som jag skulle göra så gick upp tidigt imorse och koncentrerade mig framför datorn här i butiken med en kopp kaffe framför mig istället …

Detta amerikanska märke har kläder, skor & accessoarer och det är ett flickigt och gulligt märke som dock säljer till både den unga tjejen till den äldre damen.

Även om jag inte är rosa av mig så lockar detta märke fram det rosa i mig liksom Victoria Secret. Vågar du på dig en gissning? Lite guldiga detaljer ingår ofta som en liten extra ledtråd…

Sitter nu och mailar fram och tillbaka med den engelska agenturen som säljer detta märke till Europa så har lite att göra med det för idag är en riktig varm dag, en sådan de flesta av oss har längtat efter och därför inte en sådan man kanske nyttjar till att gå i butiker.

Idag har jag på mig DENNA blus från Gestuz och mina Please Classic Patch.
Bild 2015-07-01 kl. 12.35 #2

Nicole är och lunchar med sin mormor som imorgon åker till Italien (tror imorgon =) för att stanna hos min syster i ca 3-4 månader.

Vi träffas dock om 17 dagar för då åker jag och lillan till Bologna för att sedan bli hämtade av syrran som kör oss till adriatiska kusten där vi skall vara i 6 dagar. Sol, värme, strand, pool och italienska glassar… Min mamma har hyrt en liten lägenhet då hon skall passa mina syskonbarn medan Melissa jobbar. I Italien har man nämligen semester i augusti …

För min del blir det dock lite semester och jobb då jag letar efter nya italienska märken som komplement till de vi har.

Nu skall jag fortsätta att lägga order på de olika styles  från det amerikanska märket jag nämnde ovan. Vågar du gissa vilket?

Kram från en underbar solig småstad <3

 

 

 

2 thoughts on “Våga gissa märket …

  1. Hej

    Först när jag började läsa tänkte jag direkt på VS men läste vidare och såg att du skrev de…Så det kunde inte vara…Kanske Juicy Couture, Forever 21 eller de kanske inte är amerikanskt…Men spännande ska bli och skoj
    Kram Nettan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *