Recept på frukost glass …

Igår skrattade Nicole & jag gott åt en massa olika saker då vi har samma humor lillan och jag … En av ”recepten” var frukost glass som hon gjorde igår kväll för att äta upp idag och måste faktiskt säga att även om även detta recept var väldigt enkel så att det ryms i en enda mening:

”Ta ett litet glas, fyll med naturell youghurt, lägg till några skivor jordgubbar. Lägg till ett glasspinne innan du ställer den i frysen. Njut…”

Resultatet var dock väldigt gulligt eller vad säger du?
IMG_6802

Min dotter fick ett bryt av skratt när hon såg att längst upp i bloggen, under headern finns olika tema för de olika inläggen.

Att en av dem heter just ”kost/recept” fick henne  att skratta så att tårarna rann … Vi var båda tvungna att kolla vad jag har lagt in i den kategorin =))))  Det var inte mycket =)

Tur att man har lite självdistans i livet =)

Idag har Nicole  åkt med sin bror och pappa till farmor för att njuta av en ledig dag i solen med bad vid sjön och mysiga timmar utomhus medan jag är nu på jobbet efter att ha färgat min utväxt på salong Youniqe.

Skönt när beviset på att man ej är naturlig blond är borta men som Tania sa imorse när hon kom till butiken med en kaffe till mig och jag knappast kunde förklara en sak för henne på ett smart sätt ”Michela, det blir värre och värre för varje gång du färgar håret” =))) Hahaha!

Tur att man vet att hon sällan menar vad hon säger =)))))

Nu har nya toppar/linnen från Miss Me anlänt så skall ta hand om dessa och inväntar på det sista samtalet gällande en order som jag håller på och lägger …

Berättar redan nu ifall att du hade vägarna förbi i Borås att vi har stängt på lördag av den enkla anledning att Nicole och jag skall åka till Varberg för att fira sin bror. Har inte missat någon av hans födelsedagar hittills så vill inte bryta en trevlig trend.

Det finns ju trots allt en online webshop hela tiden … <3

Kram

4 thoughts on “Recept på frukost glass …

 1. Om ni ska till Varberg på lördag så måste ni passa på att gå på medeltidsdagarna på fästningen eller åka med Getteröbåtarna.
  Jag tror att jag ska njuta av stranden på lördag och gå medeltidsdagarna på söndag med en väninna.
  Det är så härligt att värmen har kommit.

  1. Tack för tipset men vi skall åka bara fram och tillbaka då vi har Knut hemma =)
   Låter som en härlig plan du har för lite helgmys och även om man ej skall klaga över värmen så hade jag varit tacksam för någon slags övergång =)

 2. Kul humor ni har! :) :) Jag skrattade faktiskt också när jag läste om din dotters ”bryt” over din rubrik om kost/recept, gillar ironin i er humor…hahahah. Roligt när man kommer till den gränsen så man skrattar så tårarna rinner…jag fattar precis! :) Faktiskt lika kul för en helt utomstående som jag.
  Hoppas ni får trevlig I Varberg!!
  //Berith

  1. Man tror att ingen annan skrattar åt det då man måste nästan veta hur dålig jag är på matlagning =)
   Har du sett ”Småstadsdrottningar”? Isf. så har du kanske en aning om detta =)
   Tack snälla och trevlig helg till dig med <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *