Att bli uppassad …

Hej fina du!

Har haft ett par dagar då jag har känt mig lite ledsen av en mängd olika orsaker som dock inte har med jobbet att göra (tack för det iaf. =)

Ibland känner man att man kommer lite i andra hand och det är en sådan känsla jag har känt i min uppväxt pga. en mängd olika anledningar som är dock privata. Även om man bloggar finns det vissa saker som hör till det man inte skriver om … Iaf. inte ännu…

Det var därför rätt så skönt att få åka till kusten och till ett par vänner jag har som bor där. Då min väninna skulle jobba ett par timmar hemifrån gick hennes man och jag och satte oss på en mysig enkel thai restaurang i Varberg då vi båda var rätt så hungriga. Kom på att slarviga jag hade bara fått i mig lite filmjölk och kaffe på morgonen och inte ätit något efter det.

Så vi satt där och pratade om livet, om hur man skall ställa in hjärnan på en annan våglängd för att inte hamna i det där ”tycka synd om sig själv känsla” där man jämför sig själv, sitt liv och vad det nu må vara med alla andra.

Känner du igen dig? Visst har de flesta av oss sina dippar för att kunna även få njuta lite extra när dagen kommer då man känner sig som världens lyckligaste (eller nästan =).

Tror att det som rörde till det var att jag i fredags skulle leta efter ett kort på en gammal bil som min pappa hade (Topolino bilar om ni vet vilka de är)

När jag hittade några kort på honom så började tårarna forsa för alla känslor som detta väckte.

Jag skall berätta lite mer om min pappa och hans sjukdom vid ett annat tillfälle men jag saknar så att ha den där pappan som han var innan sjukdomen tog över hans psyke … Hade behövt honom ibland för även om jag är snart 44 år skulle jag vilja fortfarande vara den där lilla tjejen som red på hans axlar och kände en sådan trygghet i detta.

Ja, den bilden väckte upp gamla minnen, en saknad och sorg för allt som hände …

Att komma till vänner till kusten var därför precis vad jag behövde så nu tänker jag visa bild på stället där vi åt.
DSC_0002

DSC_0003

Mitt val även om jag lämnade hälften =)

DSC_0006
DSC_0005

DSC_0016
Vi satt på det inglasade altanen och åt då det var lite för kallt för att vara på uteservering men ville ändå ha lite ”ute” känsla =) En bra kompromiss blev det …

Efter middagen mötte vi upp även min väninna som var klar med sitt jobb och så tog vi alla tre en promenad med Knut för att han skulle rastas lite. Det blåste en hel del men så skönt med havsluft när man annars bor inom landet …

Blus: Aina Medal Jon Grey från Fira, Please Classic Parquet och Superga Studs, allt från WWW.FURIA.SE

DSC_0050

DSC_0051

Nu blir jag uppassad med kaffe i soffan och allt vad jag önskar mig så en skön kväll med vänner denna söndag när jag verkligen behövde det <3

Imorgon är butiken stängd men skall dit så klart och jobba ett par timmar då ordrar skall skickas …

IMG_6607

 Önskar dig en trevlig söndag kväll <3

2 thoughts on “Att bli uppassad …

  1. Livet är inte alltid en dans. Jag tror att vi alla har något och man måste få känna ibland. Så härligt med fina vänner och stället ni åt pp verkar ju fantastiskt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *