Volymfransar …

Fick frågan om jag kunde visa mina volymfransar så lånade bilden som Sarah tog i samband med mitt besök och la ut på sin instagram.

IMG_6356

I samband med att man gör sina volymfransar får man en liten borste till dem som är viktig att man använder för att borsta till dem på kvällen eller på morgonen.

Något inte alla berättar men som man skall vara noga med är att faktiskt tvätta de med vatten för att bakterier kan annars samlas där om man aldrig gör de rena.

Att riskera en ögoninflammation pga. lathet är inte direkt något man kan skylla på någon annan än sig själv så lägg gärna ett par minuter för en noggrann skötsel på dem så har du snygga fransar som håller lite längre och som faktiskt även är rena …

Jag har lite olika längder på mina men har valt bort de allra längsta då jag upplever att ögonen ser annars bara trötta ut när de tyngs ned. Är man över 40 skall man nog tänka lite extra på detta =)

Min mamma kom in igår till butiken och tyckte dock att de är alldeeeeles för långa, ni vet mammor skall ju alltid tycka och visst kan jag vara lite för lite ”lagom” ibland =)

Har du själv gjort fransar? Är du också fast i detta? =)

15 thoughts on “Volymfransar …

 1. Jag testade att göra mina fransar förra sommaren och var jättenöjd men sen tyckte jag att det blev lite dyrt o hålla på… Men nu har jag bokat tid igen, så på fredag ska jag sätta på nya :) Läääängtar!!! Man känner sig så fräsch direkt när man vaknar!! :)

  1. Ja, en riktig skön känsla det där men håller med om att den gärna hade fått vara billigt men tänker man att det tar ca 1 timma att göra det så förstår man priset också. Presentkort är något bra att önska sig när man fyller år eller som Julklapp … Har själv fått några som jag har uppskattat väldigt mycket.
   Hoppas du blir nöjd på fredag och tack för att du följer <3

 2. Hej..vad fiina de blev. Jag gjorde de en gång. Men den som gjorde det sade att absolut ingen vatten på dem annars släpper dem direkt och ramlar bort. Så man skulle vara försiktig i duschen att ej blöta ner dwm och absolut ingen bastu etc sade hon. Denna är ganska känd i Borås som gjort det. Jag tyckte det lät äkligt och ohygieniskt att ej tvätta ögonen dagligen pga lösfransar. Så bara gjort det en gång.de är jätte fint. MEN tyvär har ej gjort det efter det pga just den gången..

  1. Men man måste tvätta av dem, även om försiktigt för annars blir de verkligen en bakteriekälla som man förstår själv så klart … så fråga igen och tvätta de med den lilla borsten, försiktigt men skall göras =) Kram

 3. Gud vad fint! Jag älskar ditt utseende. Vill se ut som du men jag har inte riktigt de vackra dragen. Mer bilder snälla

  Förresten, du som gillar fina grejer och märkesprylar precis som jag! Jag har gått med i en undersökningssite där varje undersökning ger poäng att handla märkesvaror för. Allt från Le Creuset till Eva Solo kan man plocka ut för poängen. Det är helt gratis och man kan få ihop till så jäkla mycket fint och helt gratis. Hittade länken här där det finns mer att läsa om det. Rekommenderar starkt! http://goo.gl/BepLJk

  1. Nu är du alldeles för snäll men tack verkligen för orden <3
   Skall definitivt kolla in på den länken och skall försöka engagera folk att ta mer bilder. Nackdelen med att vara singel är svårigheten att ta bilder på sig själv =)

 4. Hade fransar förra året men upplevde att det sved/kliade, och tog bort vid jul, men nu när jag ser dina volymfransar blir jag sugen att testa igen!! Verkligen supersnyggt!

  Är lite pirrig…på tisdag ska jag prova First extensions på 46 kvadrat för första gången, du rekommenderade just First extensions så jag tog fasta på det :-D har provat extensions flera gånger innan men aldrig varit nöjd med kvalitén på håret, tycker det tovat sig, alltid varit noga med att använda rekommenderade hårvårdsprodukter osv men det har inte hjälpt, hoppas nu att detta hår ska bli bättre!!

  Kram/MariaG

  1. Du kommer att bli nöjd. Min dotter har haft deras hår länge, och det är riktigt snyggt o håller bra.
   Hälsar
   K

 5. Hej

  Tack snälla för du visade bilder…Wow vad snyggt och du Michela vacker som en dag…Har du mörka under fransar eller färgar du dem? Sarah du går hos är verkligen duktig
  Jag vill gärna också fixa fransar, men är rädd att jag ska få allergi eller något…Ögonen är ju rätt känsliga
  Tack igen
  Kram Nettan

 6. Tack ”K” ! och tack Michela, lovar höra av mig om hur det blev, och ska ha fläta på natten :-D

  Kram/MariaG

 7. Hej, älskar din blogg, den är superfin och du skriver mycket bra inlägg! Jag har just nu singelfrans förlängning så undrar, har du testat både singelfransar och volymfransar? Isåfall vilket tycker du är snyggast? och vad är det för skillnad?^^
  ÄLSKAR din butik, bor också i borås så brukar kolla ibland :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *