Sista kvällen i Visby …

Sitter nu i soffan efter en liten aw i Göteborg och tänkte uppdatera nu lite från sista kvällen i Visby, en vecka som har uppskattats otroligt mycket av både Linda och mig men även av våra tjejer som frågade om vi kan åka tillbaka nästa sommar <3 Sure, we will …

Sista kvällen tog vi strandpromenaden till den där stora ”glasseria” för självklart var vi ”tvungna” att testa någon ny smak av alla de 180-200 som fanns att välja mellan.

Jag hade på mig Smilla blusen i vitt från Fira & de sköna Sexy Woman Jeans med en massa slitningar. En riktig läcker sommarjeans som är mjuk och ljuvlig att ha på sig.

IMG_5833
IMG_5838

Flera människor var naturligtvis nere vid vattnet och njöt av en ljuvlig kväll med solnedgång och hav …

Några spelade musik och sjöng med, andra gick runt och fotade, par gick hand i hand, något barn grät då han ej fick sin vilja igenom och vi gick långsamt för att bara titta och insupa den sköna känslan som befann sig just då.

Nicole & Holly gick ner och kastade några stenar och så kände jag under kvällen hur tung min väska hade blivit… Nicole hade plockat några stenar till sin faster som hade bett henne göra det =)
DSC_0691

DSC_0690

Både Linda och jag bad våra flickor om var sitt kort med dem och efter ett antal protester så gick de med på det =) Vi fick övertyga dem dock …
IMG_5823
Förstår verkligen inte att min lilla är snart 13 år!!!
IMG_5840IMG_5807

Medan Linda och jag tittade på en intressant program om olika fall på någon Investigation channel skulle våra flickor ha lite spa. När de kom ut en halvtimma senare för att visa hur mjuka och glansiga de var så kunde vi inte annat än att skratta så att tårarna rann för vad de hade gjort var att hälla rappsolja i badkaret !!!!

Inte konstigt att de glänste som bara den !!! Nicole var dock ledsen då hennes hår luktade märkligt så fick försöka få bort den där rappsolja doften genom att följa med henne och tvätta hennes hår =) Såg då vid badkaret att de hade använt sig av äggvita som någon ansiktsmask och så hade de ätit samtidigt jordgubbar =)

Hahaha! En annorlunda spa upplevelse helt enkelt =) Vi gick och la oss vid midnatt lite ledsna över att åka hem men så otroligt tacksamma om veckan som varit. Skall dock även berätta om våra skratt lunchen innan vi åkte för vi vet att ”hundtricket” fungerar så Linda och jag har numera anlitat Knut till nästa sommar. Mer om detta dock imorgon …

Dags att lägga sig snart för skall på pw tidigt imorgon med Linda för att sedan möta Tania för en god frukost då vi inte har setts på närmare 2 veckor.

Nu finns på högerspalt även länken som tar dig direkt till webshopen WWW.FURIA.SE om du vill titta in och titta på de kläder som jag ofta visar här i bloggen <3

2 thoughts on “Sista kvällen i Visby …

  1. Nu hittade jag hit :) Härligt.
    Haha, rapsolja har ju en speciell doft men mjuk lär man bli.
    Hoppas du får en fin dag <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *