Hundtricket …

Härligt när man sakta men säkert kommer ikapp sig så imorgon lär jag vara lite mindre stressad och kanske tom. kammad när jag är på jobbet =)

Nicole är hos sin pappa fram till söndag och igår skickade hon bild på den lilla graven hon har gjort till sin hamster Molly som dog efter ett långt hamster liv … Hennes bror hade tom. gjort en pärlplatta som pryder den lilla graven så skall dit och lägga en blomma i deras trädgård när tillfället ges. Inga mer hamstrar nu … Knut is enough <3

Innan vi skulle lämna Visby i söndags tog Linda, tjejerna och jag en lunch på en uteservering där och det var helt sjukt … De två amerikanska killarna som satt vid bordet bredvid kommenterade vid flera tillfällen alla förbipasserade som stannade för att klappa och fota Knut som omedveten om sin dragningskraft mest väntade på att någon skulle ge honom något att äta =)

Jag vet inte hur många gånger jag fick svara på frågan om hur gammal han är (alla tror att det är en valp vi har) eller om vilken ras han är. Hade kunnat vara en repeat knapp just de två timmarna vi satt där innan hemgång …

Till nästa sommar då vi skall åka till Visby igen kommer jag definitivt inte att söka någon hundvakt till Knut, han är anlitad för det berömda hundtricket som verkligen fungerar <3

Puss på dig min lilla hårboll till hund =)

IMG_5857

Kunde inte fota de som fotade honom men ett kort har jag =)
IMG_5882

IMG_5878

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *