Fotning …

Hej!

Äntligen på jobbet och försöker inom 2 dagar komma ikapp mig med allt men har verkligen haft en stressig morgon då jag ej kunde jobba något igår kväll och med tanke på att jag kom till Borås först vid 9 för att vid 10 vara i butiken, försöka packa alla ordrar som hade kommit, ta fram nyheter som skulle fotas och kaos var ett faktum.

Hann inte ens kamma mig men öppnade i tid, ordrar skickades och kort har tagits.

Då det regnade i Borås idag så funderade jag var vi skulle fota några av nyheterna och direkt gick tankarna till frisörsalongen Familjen Sandwall som har i mitt tycke den snyggaste miljön med inredning från Mariella Inredningar <3

Details …

WWW.FURIA.SE
IMG_8438
IMG_8436

Skall försöka under dagen ladda upp några av nyheterna, redan börjat =) och så skall jag försöka ta fram allt som har kommit … Några fler timmar på dagen önskas av mig =)
IMG_8457

IMG_8431
Toppen från Gestuz och nya Please Classic i en vacker beige nyans … Båda kommer i webshopen under dagen <3

Som ni ser har jag återgått till att blogga på eget domännamn då många av er tyckte att det var lättare att läsa här så skall bara försöka få bort lite av den inaktuella information inom ett par dagar när jag har förstått eller fått hjälp med hur man gör =)

Tack till Liza på familjen Sandwall för att vi fick fota där.

Foto: Karolina

Kram så länge <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *