När det man skulle göra inte kan göras …

Förlåt för att jag ej har uppdaterat på länge men hade tänkt skriva 2-3 inlägg denna kväll när jag nu sitter med en kopp kaffe i handen och med havet som utsikt här i en stuga i Varberg men av någon märklig anledning som är inte så märklig kanske så har fel laddare följt med så jag kommer inte att kunna skriva mer än några rader …

Suck =(

Imorgon kommer därför en massa inlägg från sista dagen på Gotland, om min hund som fick en sådan uppmärksamhet i Visby att alla på kafét där vi var skrattade åt detta och om alla nyheter som väntade i butiken idag när jag gick dit …

Ligger efter med det mesta vilket betyder att jag har mycket att göra kommande dagar men något som många har väntat på är dessa sneakers från Italien som jag hittade på Köpenhamns Fashion Week  då mina ögon drogs in i montret på grund av de läckra detaljerna. La ut då någon bild på insta och kommentarerna lät inte väntas så nu har dessa läckerheter från mitt hemland dykt upp och självklart skall bättre bilder tas men gjorde det jag kunde denna stressiga dag =)

dls-vitelloriver
Gå gärna in på WWW.FURIA.SE  för att se om du gillar dessa nyheter …

Vad sägs om dessa underbara Please Classic i en ljuvlig antik rosa nyans? Jag är inte så mycket för rosa men dessa gillar jag då de är mer dämpade i sin färg. Big like, också en av nyheterna som väntade på kontoret och som jag packade upp idag <3
11403476_10152998445103660_7061196481790068203_n

Som sagt more will come säger jag medan jag får dricka upp mitt kaffe och lämna alla måsten jag hade tänkt ta itu med tills imorgon …

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *