Utflykt till Kneippbyn …

Ytterligare en fantastisk dag går nu mot kvällen…

Att LInda frågade mig om denna resa och att jag svarade ”ja” gör mig nu så glad för vi har det fantastiskt mysigt. Någon har mailat mig om vad det kostar för oss att hyra den lägenhet där vi bor och vi betalar för hela veckan 4800:-, dvs. 2400:- per ”familj” för just en hel vecka.

Priset motsvarar en helg på hotel så jag tycker att det är en riktig prisvärd semester och även om lägenheten är i gammal stil så trivs vi hur bra som helst. Lovar bilder när jag är hemma för just nu är ett inlägg om dagen det jag hinner. Vi som bloggar vet hur tidskrävande ett inlägg med texter och bilder är så lovar att ”more will come” för er som funderar på att hyra.

Jag vaknade tidigt då solen tittade in genom fönstret men somnade även om för att gå upp vid 8 och ta en promenad runt Visby med Linda & Knut. Det är verkligen en sagomiljö man får ta del av men dessa låga hus som ser ut som hämtade från någon berättelse.

Att det ligger små söta kaféer lite överallt i staden är otroligt mysigt och de har lyckats här att få oss turister att inte känna oss som sådana.
IMG_4830

Idag blev det min Jade aprikos blus från Fira som kostar 799:-. Du finner den bland alla andra ljuvliga blusar från samma märke HÄR. Jag har M på min då den är mindre än Bibi och Smilla blusen. Miss Me jeans shorts på benen …
IMG_4790
Knut njuter lika mycket som oss om inte mer & åter är jag glad att ingen kunde passa honom för annars hade han gått och miste om detta och vi om hans sällskap <3
DSC_0641

DSC_0636
Linda hade på sig DENNA Happiness tisha, ni vet den vita med guldiga glittrande detaljer och som inte är lika liten i storleken som vanliga Happiness. Här har du en snygg tisha som passar även de flesta storlekarna till skillnad från vissa andra tishor som är väldigt små.

Efter en god och (o)nyttig frukost gjorde Linda lite mackor och vi packade badlakan och bikini i bilen för att åka till Kneippbyn där ett bad och lekland finns till stora och små =) Linda och jag låg i var sin stol i nog 3 timmar medan tjejerna sprang och badade för att åka rutschkana var och vartannat =)

Här kommer min lilla <3

DSC_0609IMG_4844
Riktigt roligt hade de men när alla började bli lite trötta så gick vi till lekparken för att titta på
Pippis hus, originalhuset där filmerna spelades in och som har flyttats just till Gotland.

Det är något visst med att gå in där för vem har inte sett Pippi avsnitten? Tom. jag som bodde i Italien följde ”Pippi Calzelunghe” =)
DSC_0623
IMG_4876
Här sitter jag i Pippis hus =)
DSC_0620
Vi gick upp till Pippis vind och för att komma ur den fick man kana ner =) Här Holly som ropade sig igenom hela vinden med mig bakom som ropade tom. högre =)
DSC_0622Från Pippis hus till bilarna för även om våra flickor är 12 så är vissa saker fortfarande lite roligt =)
DSC_0626
Nöjda och glada  åkte vi ”hem” för att stanna först på City och köpa lite korv för lite grillning …

Badlakan hängdes …
DSC_0630

Kocken Linda tyckte att de skulle vara ”well done” … =)
DSC_0634
Då jag inte kan skryta med ”jag hade kunnat bättre” =) åt jag med glädje upp och det blev många härliga skratt kring bordet när vi mammor förklarade hur viktigt det är att inte döma korven utifrån utseendet =))))

Titta på grannhuset <3 Hur sött som helst i vår trädgård …
DSC_0632

Linnet jag hade på mig idag är från italienska Happiness och du finner det HÄR <3
IMG_4800
Nu skall vi smälta de goda korvarna =)))) och spela kort … Mammor mot döttrar =)

Imorgon vid lunch skall vi överraska Nicole & Holly med en rolig aktivitet som vi håller hemlig tills vi sitter i bilen =)

Vill även tipsa dig som funderar på en bukplastik men ej finner så mycket info med före och efter bilder att titta in hos min fina väninna My vars blog du finner HÄR. Hon har nämligen skrivit ett inlägg just om sina erfarenheter kring den operation hon gjorde för några månader sedan…

Här är My i shorts från Please jeans och blus från Copenhagen Luxe … allt från oss på www.furia.se
IMG_5113

En stor kvällskram från oss här på Gotland <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *