Turist i Visby …

Sååå gott vi har sovit och vilken ljuvlig dag vi har haft. Idag hade vi bestämt oss för inga större planer om utflykter men bara för att titta runt lite i närmaste omgivning.

Linda, Knut & jag startade med en morgonpromenad …
IMG_4261

Tillbaka fixade vi ihop lite frukost, en sådan med både lite nyttigheter och onyttigheter för att göra alla nöjda =)

Av någon ”märklig” anledning så föredrar våra tjejer nutella framför kalkon … Förstår inte detta =)

Den här tjejen, det där leendet, de där ögonen <3
DSC_0609

Mätta, nöjda och efter lite quick fix framför spegeln gick vi till torget för att se lite av det utbud av butiker som finns här innanför murarna då lite shopping fanns på tjejernas önskningslista denna första dag. Bäst att stilla det där begäret så att vi får göra annat resten av dagarna…

Första butiken blev en old fashion godis butik där flickorna köpte var sin klubba.

På mig idag Please jeans och ljuvliga Bibi blusen från Fira som du finner HÄR <3
IMG_4267
Då jag har gått upp ett par kilon (jag skulle ju gå ner dem!!! Någon hörde fel =) så fick jag bara titta, fota och betala Nicoles lilla inköp …

Med tanke på att vi är trots allt turister valde vi att ta det italienska tåget som kör runt i Visby i ca 20-25 minuter samtidigt som lite historia kommer ut från högtalarna …
DSC_0623
Holly & Nicole satt framför oss och det var så gulligt att se att de satt och kramades medan de frös lite på tåget …
DSC_0627
IMG_4290
Det var några läskiga berättelser som vi fick ta del av och märkligt nog är det just dem jag minns bäst från turen trots att jag tyckte att de var vidrigt att höra om halshuggningar … Märkligt vad hjärnan väljer att lägga på minnet…

Efter turen fick tjejerna gå runt lite på egen hand medan Linda och jag satte oss och åt lunch på ett ställe på torget, i solen så klart och vi njöt länge innan flickorna kom med sina kassar och med strålande leenden över sina köp.
DSC_0631
Vi gick i samlat tåg tillbaka till vårt hem för att lägga oss i trädgården på solstolarna och nästan somna där. Sååå otroligt skönt att ta ett glas rosé och bara ”vara” en lång stund innan Linda och jag tog Knut för en promenad.

Passade på att fota Linda då det var så vackra omgivningar. Jag har på mig heter Bibi och den Linda hade heter Smilla. Båda finns HÄR och dessa blusar i fantastiska gröna färger är verkligen ett härligt köp i en sommar garderob. Härligt med vackra färger och grönt är en positiv färg, rätt så viktigt om man gillar ämnet psykologi …
DSC_0711

DSC_0694

Mina jeans shorts som jag tycker är i en ”lagom” längd för mig kommer från amerikanska Miss Me och du finner de HÄR  & skorna är från Superga, naturalmente <3
IMG_4787
IMG_4309
Både LInda och jag vill redan nu boka en vecka till nästa sommar för hit kan man inte annat än att komma tillbaka till. Vi båda bara älskar Visby och Gotland & dessa två dagar har redan fått oss att må så bra … <3

Nicole & Holly lagade sedan middag till oss (otroligt gott var det också) och så tog vi tillsammans ytterligare en liten promenix ner till havet men först tog vi ett stop vid muren …
IMG_4701
Var yr och höjdrädd (trots att detta var bara en enkel mur bara någon meter från mark =) Väl uppe så kände jag bara för att göra det där ”gesten” som ej behöver orden för allt som har hänt i ens liv och för allt som händer i världen …

Två bröder som mördar en oskyldig 17 årig tjej? F–K YOU!!! Vad har dessa två killar från samma familj varit med om för att ta sig rättigheten och friheten att göra detta? Jag förstår inte och vet inte ens om jag vill förstå …
IMG_4785IMG_4688

Ibland är det skönt att bara resa på två fingrar för den enkla friheten att få göra det <3

Nu skall vi sova här då imorgon skall vi åka till någon strand för att sola och läsa pocket böcker =)

Godnatt från oss <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *