Europas största glasseria …

Buonasera <3

Idag har det varit en kylare dag här i Visby till en början så vi låg i sängarna lite längre än  vanligt för att sedan ligga och skratta åt en massa olika saker.

Är det inte underbart när man får skratta så att tårarna rinner? Det gör vi här, varje dag och jag älskar det =)

Efter att ha torkat våra skratt tårar, duschat och tagit på oss gick vi alla till den ”gelateria” här i Visby som gör PR för sig för att vara den med störst utbud i hela Europa, 180 olika smaker att välja mellan så att välja 2 tog några minuter …
DSC_0615
DSC_0616
Den färgglada avdelningen =)
DSC_0618
My choise =)
DSC_0621
Mumsigt var det allt …

På mig idag Smilla blusen från Fira & DESSA denim från Sexy Woman. Lite trött blick och håret måste tvättas men gör det imorgon …
IMG_5200
Det blev lite varmare efter ett tag så Linda och jag satte oss på en uteservering medan flickorna gick runt lite på egen hand …

Vi firade att Linda har fått reda att hon har klarat även sista tentan så första terminens alla tentor är godkända. Imponerad då hon har haft mycket kring sig …
IMG_5213
Vi satt där strax över en timma och njöt. Man såg tydligt att flera hade hittat till Visby idag för att troligtvis fira Midsommarafton här och vi tänkte att det är kanske roligt att boka en vecka här i Visby nästa sommar efter midsommar för att ta del lite av den där pulsen som Visby är känd för under vissa veckor.

Vi får se =)

Vi plockade några blommor på vägen hem och de sista får vi ta från vår trädgår för 7 sorters blommor skall det allt vara … =)
IMG_5231
Holly gjorde sedan en dessert till oss då hon var sugen på att baka en favoritkaka gjord på florsocker, choklad och jordnöttssmör men den var såååå söt att ingen klarade av mer än en bit och kanske inte så konstigt då vi tidigare hade ätit en glass =)
DSC_0623
Efter lite grillning ligger Linda och jag i var sin soffa och tittar på spännande dokumentärer medan tjejerna tittar på någon tjejfilm.

En lugn och skön kväll dagen före Midsommarafton. Hoppas att vi får lite sol imorgon när vi skall göra kransar, äta jordgubbar och förvandla oss till små grodor dansades kring en stång =)

Önskar dig en trevlig kväll <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *