Melissa goes Super Suspender och syrran sätter i halsen … =)

Godmorgon!

Skall snart till frisören knappast 100 meter från min lägenhet för att fixa mitt hår och de har bokat in mig hela dagen för att ta bort extensions, färga håret och sätta dit extensions.

När jag var nere i Bologna under Juldagarna bad jag min syster ta kort på sig i sina nya strumpbyxor från märket Pretty Polly, ett märke som syns på flertal kändisar då strumpbyxorna har läckra detaljer som gör att de skiljer sig från mängden och kan göra en hel outfit.

Sent igår kväll kom bilden på What´s Up och damn!!! Vill också kunna ta en sådan bild!!!!!

Tur att Christoffer har bokat in mig i eftermiddag för träning för den här bilden på min lillasyster skall motivera mig till att inte fuska med godis och annat =)  Lär aldrig få hennes ben men kan få tajtare än vad jag har idag så nu jäklar skall vi kämpa mina läsare <3
IMG_1094
Är du sugen på dessa strumpbyxor finns de HÄR. Priset är 199:- och helt klart värda det…

Frågan som återstår är om vår mamma tog bilden på henne? =)

2 thoughts on “Melissa goes Super Suspender och syrran sätter i halsen … =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *