Happiness style …

Efter att ha gått till butiken för att packa några ordrar tog jag en frukost med min väninna Tania.

Inne på kaféet satt även två killar/män med grekisk bakgrund som vi känner och som får oss alltid att le för sin humor och liksom vi italienare så finns vissa samtalsämnen som intresserar mer än andra. Om inte annat kan man i våra länder prata om sådant man kanske inte så öppet pratar om här i Sverige så det blev mycket relationer, sex och skratt …

Tack för härliga samtal som får mig att känna mig hemma trots att jag är i Sverige <3

Min väninna Tania har liksom mig kläder som någon slags ”addiction” så blir alltid glad när hon handlar det man själv har köpt in för ”she likes the style” och Happiness är en av hennes favoritmärken då hon jobbar med kost & träning och behöver i sin vardag sköna men snygga kläder.

Har nu lagt en order på 14 luvtröjor som förväntas komma inom 10 dagar så behöver ni M eller L får ni vänta lite medan storlek S finns i webshopen HÄR.
DSC_0080
DSC_0082
Vill ni vara först på att få redan när något har kommit in till webshopen, när något erbjudande, tävling eller dylikt ordnas?

Anmäl dig redan nu till vårt nyhetsbrev HÄR (längst ned till höger)  för jag skall självklart börja använda mig av detta verktyg i webshopen så väldigt glad om du skriver ditt mail där och prenumererar på dessa …

Jag har hunnit till banken för att fixa lite ”autografer” gällande handpenning till nya lägenhet och så börjar saker kännas som att de faktiskt ”faller på plats” förutom vissa andra =) Livet <3

Nu lite mer jobb …

5 thoughts on “Happiness style …

 1. Hej, nu vet jag ju visserligen inte hur dina svenska vänner är men jag och mina vänner har inte något som helst problem att tala om sex och relationer. Tvärtom tror jag att svenskar kan vara väldigt öppna, på gränsen till för mycket, gällande det. Då upplever jag mer att vänner från andra länder är mer återhållsamma. Vem vet, kanske är det bara fördomar som du och jag bär på? Gillar din blogg och att du tar för dig av livet och går din egen väg! Ha det gott!

  1. Får nog ändra lite på vad jag menade då du har självklart rätt i det du skriver. Det är kanske inte samtalsämnet som är annorlunda men hur man pratar och skämtar om det med alltid lite allvar i det som skiljer nog lite kulturer åt …
   Lite som humor i stora lag som kanske grundar sig på något som är lite typiskt för en viss typ av kultur, det har med igenkänningen att göra så jag uttryckte mig klantigt i bloggen men menar sättet att prata om det gjorde att jag kände mig som hemma =)
   Tack för att du följer och ja, tar nog för mig men kan inte skriva om allt som händer i livet <3

 2. Vad härligt att få vara med vänner och prata och skratta :) det ger så mycket energi.
  Spännande med lägenheten, kommer bli toppen.
  Nu ska vi njuta av fredag <3 Ha det bäst :) Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *