Att alltid skjuta fram …

Godmorgon <3

Om ni följer mig på instagram @michelacastellari kunde ni höra min dotter igår i en liten klipp jag la ut. Hennes kompis Matilda var här och vi satt alla i soffan när Nicole frågade mig om jag inte skulle iväg och träna ”Gör det imorgon bitti istället” och helt plötsligt gjorde hon någon slags parodi av mig då jag på morgonen säger att jag skall iväg på kvällen och på kvällen att jag skall iväg på morgonen =)

Hahaha! Kan inte annat än att säga att jag kände mig träffad så imorse var jag åtminstone iväg att ge mig hemifrån för att bevisa för henne (och mig själv) att visst kan jag jag med …

En PW och lite övningar på en bänk, inte riktigt samma som att träna med en PT men jag var iaf. ute =)

Igår pratade jag med en underbar kund som var i butiken och vi pratade just om det största samtalsämnet bland kvinnor speciellt i starten på ett nytt år då hoppet om nya rutiner finns. ”Michela, tror du att man kommer någonsin att släppa det där med de 3-4 kilon man vill gå ner, kommer man någonsin att kunna äta något onyttigt utan att bry sig om att man kanske går upp några kilon?” Mitt svar blev ”nej” hur sorgligt detta låter för oss som alltid har de där 4-5 kilon som vi så ofta pratar om men aldrig ser till att de försvinner.

Min kund sa vidare att ”den dagen jag dör skall det stå på min begravningsplats Hon kämpade med sina 3 kilon hela livet” och min kommentar, min förlängning till den mening blev ”och till slut lyckades hon” för åtminstone då lär vi gå ner mer än vad vi någonsin hade velat =)

Ja, man kan verkligen skratta och göra sarkasm om något som engagerar så många oavsett hur många kilon vi har eller om målet är ”bara” att bli fast i kroppen utan hänsyn till vikten.

Mina 1,5 kg som jag la på mig sista 2 veckorna i december är borta så har ca 5 kvar nu =) och nu med nya rutiner, snart när jag skall själv driva butiken så skall jag se till att träning före 9 ingår i mitt schema 3-4 dagar i veckan.

Imorse var jag iaf. ute och gick och kunde inte annat än att stanna upp vid synen av en massa fåglar som flög runt kyrkan, det såg ut lite som i en film denna tidiga morgon i Borås <3
IMG_0953
Gymnasieskolan bakom kyrkan, Bäckängsgymnasiet är en fantastisk skola där jag jobbade som lärare i italienska och psykologi i hela sex år.

Det som gjorde att skolan var lite unik var just att alla elever man pratade med tyckte att klimatet var väldigt tillåtande, att man fick lov att klä sig, se ut som man själv ville så ett mycket trevligt egenskap i en annars känd skola där Bäckäng anda rådde med sina då gamla lektorer och med kända elever som bland annat Henning Mankell. Älskade verkligen mina år där och ibland önskar jag att jag kunde gå in  och undervisa 2-3 timmar i veckan för att bara få känna skolmiljön igen.

Kan jag inte vara lärare 2-3 timmar i veckan kan jag iaf. vara elev så skall sätta mig med en katalog över fristående kurser för att läsa någon kurs som har lockat mig nästa hösttermin. Rättspsykologi eller kriminologi har alltid funnits bland de kurser som har lockat mig så varför inte ta tag i detta nu? En väninna till mig har nu som 40årig kommit in i ett program för att skaffa sig en utbildning och hon skall troligtvis flytta för att utbilda sig.

Det är aldrig för sent oavsett om det gäller utbildningar, kost, träning eller allt annat som gör att vi ibland fastnar i gamla vanor … <3

Apropå att inte längre skjuta fram det som alla har väntat på är Janne som har nu förlovat sig med min väninna Johanna. Kan inte annat än säga att jag gärna hade velat vara en liten fluga i några minuter för att se hennes reaktion då jag vet hur mycket hon har längtat efter detta!

Salute för er kärlek mina vänner!

Nu skall jag göra mig i ordning, välkomna denna nya dag och om en stund gå ner till butiken för att packa de nya ordrar som har kommit…

Kärlek till er <3

2 thoughts on “Att alltid skjuta fram …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *