Att veta vad man har men inte vad man får …

Godmorgon!

Igår kväll låg jag här i soffan med min smärta i nacken som jag tror är mer en sträckning än nackspärr.

Då jag hade kvar några starkare tabletter efter en infektion så tog jag dem och tror att de var lite för starka för mig, just igår kväll för efter ca 30-45 minuter var jag snurrig och illamående. Min lördag kväll blev därför soffan och därefter sängen och märkligt hur starka tabletter kan påverka din hjärna för jag kom på mig själv att tankarna/dagdrömmarna blev väldigt märkliga och hjärnan ventilerade konstiga saker, inga farliga alls men märkliga =)

Konstigt nog hjälpte inte smärtlindringen speciellt mycket och påverkade mig nog mer till att bli yr än annat … Troligtvis lite extra känslig igår kväll så tog på mig min andra pyjamas från Oysho som jag köpte i Italien under Julhelgen och satte på teven som jag somnade ifrån lite då och då.

Det blir en innehållsrik vecka kommande då jag måste snabbt ta bort Julpynt och gran från lägenheten då den skall fotas på onsdag. Samma dag skall jag skriva på papper om att jag tingar den lägenheten Nicole och jag har tittat på och så håller vi tummarna om att allt går bra.

Känner mig lite små nervös för jag har bott i min mysiga lägenhet i över 7 år och som ni troligtvis redan vet så ”vet man vad man har men inte vad man får”, något som är extra tydligt i detta köp då huset vi tingar en lägenhet i är inte ens byggt !!!
1278141_553568234690931_43732117_o
Den charmen jag har här i min lya lär jag aldrig få då huset i sig är en pärla. En av de få husen i centrala Borås som är K märkt och som är kvar ”från förr” och har därför den där charmen, den mysiga känslan som bara lägenheter/hus som är ”äldre” kan ha. Jag håller tummarna för att vi gör rätt men ibland måste man bara våga och då jag behöver små nystarter då och då så blir detta ett utmärkt sätt att känna att något nytt sker.

Är du intresserad av en mysig och fräsch lägenhet (en trea på ca 75kvm) i Mumin huset här i centrum (bara namnet på huset gör att man vill bo här =) kan du maila min underbara mäklare: marie.ageman@lansforsakringar.se.

Nu skall jag byta om till mina leo mjukisbyxor, fixa lite kaffe och snart gå till butiken och packa lite ordrar <3

Till er som har väntat har t-shirten med händerna på brösten åter kommit tillsammans med den med ”fingrarna”. Två underbara t-shirts med mycket humor som säljer alltid slut, du finner de HÄR.IMG_8221IMG_1086
Önskar dig en skön start på denna söndag <3

 

One thought on “Att veta vad man har men inte vad man får …

  1. Hej

    Ja kan förstå om känslan man vet vad man har men vet inte vad man får….Jag gillar ditt/ert hem, det är så mysigt och har en härlig charm. Men jag tror att du kommer gör den nya bostaden super mysig och du kan det där med inredning, ser de där lilla extra.
    Hoppas vi kommer få vara med på denna resa. Kommer du ha lika nära till stan eller blir det i utkanten? Jag önskar dej lycka till…Oj,oj vad spännande… härligt för dej…you go girl
    Kram Nettan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *