Mariella inredning nu även som webshop …

Goddag denna lite regniga lördag!

Jessica och jag träffades åter tidigt denna morgon för att packa alla de ordrar som väntade i webshopen och tack för att ni hjälper oss att tömma butiken & webshopen nu när det är REA tider <3

Efter att ha printat ca 30-35 DHL aviseringar gick jag till min favorit inredningsbutik Mariella Interiors som sedan ett par tre veckor även finns som webshop.

Amanda som äger och driver butiken med sin mamma är även min granne så hon har hört mig i mer eller mindre över ett år ”tjata” om en viss tapet och en sådan som jag nu har bestämt mig skall pryda en av väggarna i butiken. Ni får se den på bild eller i butik inom några veckor…

Vi gick till Mariellas projektkontor och satte oss en stund för att titta på just tapeter och tyger för jag vill ha en massa tyger som hänger i butiken. L O V E!
DSC_0065
Den dagen jag flyttar så skall jag shoppa loss här för jag älskar ALLT!  De har mycket av de färger jag älskar och som är för mig ”to die for” <3

Amandas sambo kom för att hämta en lampa och med sig hade han deras små ”bebisar” =) Knut var lite nyfiken men sedan gömde han sig med förståelse bakom mina ben =)
DSC_0066
Mina fyrbenta grannar <3
DSC_0069
Tillbaka till butiken för att titta lite på allt fint som finns …

Dessa ljuvliga ljusstakar är hur läckra som helst! Gillar ni? Guldiga nyanser är favoriter i inredning och kläder <3

HÄR hittar du just dessa <3
DSC_0074
HÄR till dessa (bilden är lånad från deras webshop med tillåtelse =)
141101-mariella11833
Kan man få för många ljusstakar speciellt nu under hösten/vintern? Hög mysfaktor på tända ljus så ikväll skall jag definitivt tända en massa kring mig i hemmet…

Dessa små doftljus kommer i vackra lyxiga förpackningar och är därför en perfekt present att ge bort … Snygga och doften är helt ljuvlig… HÄR direkt länken till dessa och flera andra <3
DSC_0079
Det är så roligt att Mariella har äntligen öppnat webshop för bor man i Borås kan man inte annat än att älska och göra PR för denna butik som har i sin sortiment precis det man själv gillar.

Minns ni dofljusen från Missoni som jag bloggade om en gång? Ni som ville köpa dem kan nu hitta dem precis HÄR.

DEN HÄR karaffen finns på min önskelista också <3
DSC_0076
Då frågan om mer inlägg om inredning har kommit så lovar jag att uppdatera lite med inredningsbilder och den dagen jag har flyttat kommer ni troligtvis att be mig sluta lägga ut bilder på mitt nya hem =)

Apropå inredning, nu när vi säljer allt från The Little Showroom finns även möjligheten att handla lite interiör från oss…

Dessa antika Tolix stolar som ordinarie pris kostade 5000:-/styck kan du nu handla för 3000:-/styck, dvs. fynda alla 4 för 12.000:-!

Maila oss på info@thelittleshowroom.se om du är intresserad eller ring 033-255151
10632593_354200024753598_9021342311918527687_n

Unika stolar från Frankrike med historia .. Hur snygga som helst och sådana man ofta ser i inredningstidningar …

Snart dags att stänga denna lördag och så skall jag hem och försöka hitta någon aspirin för jag har sedan 2 dagar en otrolig värk på ena sidan halsen, troligtvis en streckning som känns lite som nackspärr. Inte roligt alls!

Glöm inte heller att vi har halva priset på alla kläder på The Little Showroom! Andra REA dagen!
1267

Önskar dig en skön lördag så länge <3

7 thoughts on “Mariella inredning nu även som webshop …

 1. Hej, dom är sååå fina dom bläckfiskljusstakarna. Min dotter önskade sig och fick sån i julklapp. Jag vill nog själv också ha sån.
  Hoppas att det går bra nu med omdaningen av butikerna. Men varför säljer du ut allt när det ändå ska vara webshop kvar? Förresten såg jag en bild från butiken och det var riktigt snyggt.
  Det kommer nog att bli bra det där, själv sliter jag på och ser fram emot Köpenhamn.
  Ha en härlig kväll!

  1. Det är ju en vanlig REA så inget märkligt i det, många butiker här i Borås som har sin REA just nu efter Nyår så detta är nog vanligt i våra trakter =)
   Webshopen skall sedan uppdateras med de första vårleveranser så därför skall höst/vinter kollektionen bort och göra kunder glada istället …
   Tack <3
   Kram och ja, Köpenhemn längtar jag också efter …

 2. Jätterörigt med webbshoparna och all reklam för dessa… Så du hade en webshop, startade en ny och ska nu lägga ner den första? Av skatteskäl? Eller varför hör man då?

  1. Det är inte rörigt =)
   The Little Showroom kommer att vara en webshop som drivs av mig och min kollega Jessica men vi kommer inte att ta ut ngn lön så Jessica skall jobba som lärare och jag med webshopen Furia som kommer att vara webshop och butik.
   Skatteskäl??? =)
   Skatt måste man väl betala ändå eller har jag missat ngt? Tipsa gärna isf =)
   Intressant att bara för Jessica vill satsa på sin utbildning och jobb som specialpedagog och jag utveckla webshopen och butiken skulle detta betyda att man gör det av skatteskäl … Kan aldrig sluta förvånas …

 3. Hej

  Vad skoj att de har en webshop måste jag kolla in…Guld är ju så snyggt både inredning, kläder smycken..Det du visar är ju så snyggt..Spännande att se hur nya butiken Furia blir..

  Lycka till med din op i feb, hoppas de blir bra

  Ha en fin lördag kväll, hoppas nackspärren försvinner snart inget skoj
  Kram Nettan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *