HALVA PRISET hos The Little Showroom.se !!!

Godmorgon!

Jessica och jag är i butiken sedan 7.30 för att fixa lite inför The Little Showrooms stora REA där ALLT i butiken & i webshopen HÄR är nu på HALVA PRISET!!!

Som jag skrev tidigare så skall The Little Showroom gå över till endast att vara en webshop medan Furia.se kommer att ta över lokalen & butiken från mitten/slutet på januari och vara både butik & webshop.
1796557_340677229439211_1582087926152075734_n
Furia.se kommer INTE att ha någon rea då sortimentet är ny och vi väntar nu på vår/sommar kollektionerna till den.

Nu tycker jag att du tittar in HÄR för att se om du vill fynda något för halva priset! Då REAN kommer att samtidigt pågå i butiken kan vi inte garantera att ditt köp går igenom för även om vi försöker ha koll kontinuerligt på webshopens order så innebär en rea att det blir lite smått rörigt. Självklart meddelar vi dig isf.

Vi skall dock göra vårt bästa <3

Nu laddar vi med kaffe och välkomnar våra första kunder …

Välkomna!

One thought on “HALVA PRISET hos The Little Showroom.se !!!

  1. Hej

    Jag ser nu att rean gäller webshopen också, vad skoj….Undrar vad du tror på blusen från Religion färg Quicksilver som är stretchig, jag ser att det finns kvar i xs och m, jag brukar ha storlek s eller ibland xs, tror du att jag kan ha denna fina blus i xs? m blir för stort
    Jag förstår att det kanske är svårt att säga, men hoppas….Kanske den är slut nu när jag skriver detta hihi

    Ha en fin fredag kväll
    Kram Nettan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *