Formex snart …

Har precis bokat tågresa till Stockholm då jag skall till Formex mässan för inköp & inspiration.

Jessica hoppar över Stockholm och åker med en dag till Köpenhamns Fashion Week i slutet på månaden då huvudstaden är ändå inget som lockar henne speciellt mycket.

Själv älskar jag att komma iväg oavsett vad =) och den här gången längtar jag verkligen att i lugn och ro få strosa bland alla olika montrar för att titta, hitta lite nyheter, träffa människor jag känner och förhoppningsvis få ansikte på namn jag har kontakt med som jag dock aldrig sett irl.

Skall där exempelvis lägga vårens/sommarens order på smycken från Lily&Rose som du finner HÄR.
IMG_9037
Skall verkligen njuta av de två dagar som väntar nu i mitten av månaden  för att sedan komma hem till butiken. Måndag den 19/1 skall jag få upp alla varor som har hunnit komma från Furia.se då bytet äger rum då …

Skall kanske även du till Formex mässan? Måste även få till den berömda mässan i Berlin då de flesta säger att det är den som ”is the thing” Vet du när den är? Varit där? Vad tyckte du?

Lite nyfiken nämligen <3

Måste nu fixa lite lite för imorgon skall min lägenhet fotas inför kommande försäljning!

Helt plötsligt blir det på riktigt att Nicole och jag efter 7-8 år i vår mysiga lägenhet skall flytta …

2015 är ett nytt förändringsår <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *