Nyheter hos Furia.se

Hej fina du!

Igår kväll var jag så trött efter alla timmar i vaket tillstånd =) så det var nog inte så märkligt att jag imorse vaknade inte förrän 8!!!

Får alltid smått panik när jag inte går upp vid 6.30-7 så jag pussade min lilla som fick ligga kvar i den varma sköna sängen, tog Knut och gick till butiken.

Brrrrr, vad kallt det var/är men njuter trots allt av att det är lite vitt på marken så att det lyser upp lite de mörka dagarna som vi har nu under vintern.

Mysigt också att få komma tillbaka till butiken, packa ordrar och idag framförallt ta emot några leveranser, sådana som jag vet att ni är några som har väntat på.

Bild på en ljuvlig blus i en diskret leo print la jag ut för 6 månader sedan i samband med ordern på Gas Jeans för vår/sommar 2015 och det var flera av mina följare på @michelacastellari som ville tinga den så jag beställde några stycken, tänkte kvantitet då det är så synd att man oftast inte kan beställa om vissa plagg.

Fotade den framför spegeln för att snabbt få ut den på webshopen och ni är redan några som har hunnit beställa den idag.

Blusen finner du HÄR och jeansen HÄR.
IMG_0416
Blusen är ”snäll” i storleken då jag har S på bild så helt klart en blus som även passar för större storlekar.

Helt klart en underbar blus som är utmärkt till både vardag som till fest <3

På lunchen fick jag träffa Christoffer Björk som jobbar som PT och som jag har fått i Julklapp 10 pass med.  Redan igår försökte jag maila om att jag skulle bygga en staty på torget om han väntade med att väga mig för … hur roligt är det när man har gått upp 3 kg istället för att gå ner de 3 som man skulle? Vad hände egentligen? =)

Tyvärr så verkade inte min muta fungera eller så förstod han att det var mer en bön från en stressad kvinna som är ur form för jag fick ändå stå på den där vågen och när någon säger att den siffran är oviktig så tycker jag totalt tvärtom men som min fina väninna My sa per telefon: ”det kan bara bli bättre” … Den saken är nog väldigt sant så bara att börja denna lilla resa.

Personen jag fick dessa pass i present tycker i grund att kvinnor skall träna för män och män för kvinnor. ”Det handlar om biologi Michela” och jag måste nog instämma lite på det för visst kommer den där kvinnliga sidan fram om att jag tycker att det är mer pinsamt att inte lyckas med det jag har lovat till mig själv när en ung snygg kille kollar upp mig. Rätt eller fel spelar ingen roll, så är det iaf. för mig i egenskap som kvinna.

Lämnade gymmet med en kostschema som skall följas och med ett litet undantag som heter ”nyårsafton” …  Min lina brukar jag efter 2 dagar, typiskt mig =) Om kost och träning på fredag när jag har lite mer att skriva om =)

Tillbaka till butiken kom ytterligare en leverans från Happiness så nu finns DESSA urläckra mjukisbyxor i leo print att köpa. Jag har haft mina länge och helt klart favoriter som man bara trivs i …

Bilden nedan är några månader gammal så mitt mål är den rumpan igen =)
IMG_0402leggings_Happiness_LEO

Mycket nytt kommer nu varje dag så uppdaterar så klart med jämna mellanrum med bland annat nyheter från butiken & webshopen.

Nu skall jag packa upp och titta på de fina Julklapparna jag har fått …

Kram <3

4 thoughts on “Nyheter hos Furia.se

  1. Hej

    Visst är det kallt och lite isig vind, ibland gillar jag att det biter i kinderna och sen komma in och mysa i värmen..jo snön lyser och de är fint…Men jag är en vår och sommartjej..hihi

    Vilken söt blus du visar…Ja leo brallerna är en favvo här…så sköna och coola…Spännande med alla nya plagg som kommer in

    Det är ju ett tag till bikinin ska på, men visst var det så att det skulle finnas bikini som var med spets hos er? eller har jag drömt…. Om jag inte minns fel var de super fina i turkos, gul m.m

    Kram Nettan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *