Ett inlägg från Frankfurt …

Godmorgon skriver jag som vaknade kl. 03, gick upp 04, var på flygplatsen i Bologna kl.05 och tog flyget till Frankfurt kl.07 =)

Tack till min syster som körde oss trots tiden =)

Nu sitter Nicole och jag på flygplatsen här i Frankfurt och njuter av en god frukost samtidigt som solen lyser mot oss.

Vi lär vara hemma vid 15 tiden för att välkomna hem vår hund Knut som har varit hos Barbro under Julhelgerna och så är det mesta som vanligt förutom att vi har fått umgås och träffa syster/moster och systerbarn/kusiner.

Igår kväll tittade Nicole och Matilde på film i datorn med Melissa, mormor och Leo tittade på dvd på teven och jag satt i soffan med katten Pascia =)

Nicoles överdel är en pyjamas av samma märke som min … Vi har gått lite ”bananas” på dessa pyjamas =)
DSC_0069
DSC_0076
DSC_0079
Efter denna lungna stund blev det dock en massa bus =) för det är så det skall vara sista gemensamma kväll <3

Nicole kunde inte låta bli krokodiltårar på flygplatsen imorse när hon skulle säga hej då till Melissa och det gjorde att jag höll igen för att inte hon skulle vara ännu mer ledsen.

Att vinka och inte veta när man ses igen är alltid jobbigt och från flyget med Bologna under mig kunde jag inte annat än att tänka att livet är rätt så märkligt ibland. Helt plötsligt låg min hemstad under mig och att komma ”hem” är att lämna ”hem” … Strange <3

Nu har vi en timma framför oss innan vi skall checka in mot Landvetter …

Har förresten fått frågan om webshopen Furia.se kommer att ha någon REA och svaret är NEJ. Vi öppnade den i slutet på november och med plagg som är året runt sådana för att ha något att sälja under de första två månaderna innan de mer säsongsbetonade kollektioner skickas ut.

Så vill du köpa något där och tvekat med tanke på att de flesta vet att utförsäljningar kommer så gäller detta dock inte Furia.se. Första rean kommer nog i augusti …
IMG_0390
Nu är det dags att komma hem och ta tag i träning och kost. Imorgon är jag på gymmet redo att nu gå ner de 3-4 kg som har blivit  6 =(

Not good at all … men när det gäller vissa saker har man verkligen inte någon annan att skylla på så bara att dra upp ärmarna, svettas lite och välja nyttigt. Piece of cake =) eller varför skall man även där bli påmind om socker??? =)

Nu mot en vit Sverige <3

5 thoughts on “Ett inlägg från Frankfurt …

 1. Åh, vad jag känner igen det där med att ”komma hem är att lämna hem”! Själv lämnade jag min hemstad för tre år sedan och när jag åker dit åker jag hem, men när jag åker därifrån åker jag också hem. Blir lite rörigt känslomässigt ibland.

  Kram och god fortsättning!

  1. Ja, det där med två hem är något bara vi som har två kan förstå =)
   En märklig känsla av att aldrig vara 100% hemma <3 oavsett var man är …
   Trevlig fortsättning till dig med <3

 2. Hej Michela…:-)
  Ser att ni har haft en jättefin resa och haft en mysig Jul.Själv är jag,gubbe och ungar i Malaga och myser.Åkte hit den 20. och åker hem den 6.januari.Vilken fin dotter du har,själv har jag två,12 och 15…:-)12-åringen är jättemysig och mammig mens 15-åringen är jämt sur och tvär och är pappas tös för säger aldrig emot henne,men så är det ju i den åldern…:-) Så ha en fin fortsättning och et riktigt gott nytt år på lite förskott…:-)
  Kram……

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *