Sista dagen i Bologna … för den här gången …

Buonasera från vår sista kväll här i Bologna för den här gången <3

Jag lär sakna min fina hemstad med familjen som bor här och jag hoppas även  att någon eller några av er läsare blir intresserade av just en italiensk stad som kanske inte är den som ses ofta i resetidningarna men en stad som har så otroligt mycket att erbjuda …
DSC_0075
Den sista italienska frukosten =)
DSC_0069
DSC_0071
Nicole och jag gick en liten promenad själva. Vi köpte var sin pyjamas på Oysho förutom den jag köpte igår och till er som frågade så finns en länk HÄR till deras hemsida.

Visar de vi köpte när vi är tillbaka i Sverige <3

Vi gick till Galleria Cavour, en galleria där butiker som Louis Vuitton, Gucci, La Perla, Brunello Cucinelli, Tiffany, Prada med flera finns representerade med egna butiker.
DSC_0079
Där blev det bara lite fönstertittande där, något som dock är också njutning för sinnena för man behöver faktiskt inte alltid köpa (försöker intala mig själv tror jag =).

Efter en lunch med barnen som hade kommit hem från sin pappa åkte Nicole, Melissa och jag till en shopping center där vi mötte upp min barndomsväninna Isabella.
DSC_0082
Här kunde man definitivt shoppa och vi började med några Gap tröjor till Nicole och att ge bort, ca 7-10 euro styck så bra fynd!
DSC_0085
Här fanns butiker som Timberland, Intimissimi, Lindt, Met, Levis och sååå många fler … Gas Jeans, ett märke som vi har lagt en stor order på för hösten och vintern hade också sin egna butik men hann inte titta in där då vi hade även en önskan om att komma hem i tid.

Jag som sällan shoppar till mig själv kunde dock inte låta bli att köpa ett par svarta kortare mjukisbyxor med äkta swarovski kristaller vid sidan från italienska Met för ca 600:- (ord. ca 2000:-), en ursnygg flanell skjorta, trosor från Intimissimi och vantar med swarovski kristaller … Ja, jag gillar lite äkta bling bling =)

Nu har vi ätit fajitas som Melissa har fixat ihop och så är det nu lite filmtittade innan vi skall lägga oss.

Nicole och jag har flyget kl. 7 på morgonen imorgon vilket innebär att vi måste vara på flygplatsen kl. 5 … Imorgon lär vi somna tidigt <3

Nu hoppas vi att vi får en ok resa hem utan förseningar eller krångligheter för när man skall hem vill man bara komma hem … <3

Kram på er <3

Se Lindt butiken och det fanns choklad i mängder samt en egen kafé där kaffe serverades i choklad skedar … Mums!
DSC_0087

3 thoughts on “Sista dagen i Bologna … för den här gången …

 1. Påminner lite om Göteborg din hemstad, förstår vad du menar med inlägget innan . Trevlig resa till Borås ….

  1. Håller med dig lite =)
   Tack, jag är nämligen av den åsikten att man får tycka och man behöver inte alltid gilla och hålla med mig så länge man inte skriver på ett kränkande sätt och så länge man även respekterar att jag kan vara av en annan åsikt =)
   Vi människor har rättigheten att tycka olika så länge vi respekterar varandra för detta… Kram <3

 2. Hej

  Det är verkligen mysigt i Bologna, skulle vara skoj att resa dit och mysigt att det inte är så turistigt, hihi Trevlig resa hem och hoppas resan flyter på….Tack för länken men jag vet inte vad jag gör för fel…men jag kommer ej vidare det är samma bild /framsidan hela tiden
  Kram Nettan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *