Morgonmys …

Godmorgon <3

Kaffe och så tog min mamma fram de goda kakorna som gjordes igår kväll =)
DSC_0070
Big NO NO på dessa men söta och goda =)
DSC_0073
Ni som känner mig vet att jag har ett vackert armband från Ole Lyngaard, ett smycke med en vacker fjäril med diamanter på, ett smycke  jag fick i present för ca 2-3 år och något jag aldrig hade kunnat köpa mig själv men jag fann på en Julmarknad den här vackra ringen här i Bologna så tvekade inte alls att ta fram mina 10 euro för att köpa den.
DSC_0071
Nu väntar jag på att syster och dotter vaknar =) Så här såg det nämligen ut igår kväll vid midnatt när jag kröp ner i sängen tillsammans med dessa två tjejer =)
IMG_0344
Till er som har frågat: min syster är 36 år =)
DSC_0132
Nu skall jag försöka tappa något så att jag väcker syster & dotter då jag vill gå lite på stan innan vi skall till ett shoppingcenter efter lunch.

Önskar dig en mysig dag <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *