Annandag Jul i Bologna …

Hej fina du denna Annandag Jul!

Idag har vi haft en skön förmiddag med sen frukost och spel här hemma …
DSC_0074
Tittade på några av mina presenter och skall visa mer när jag är hemma igen men dessa underbara krämer fick jag av min väninna Isabella som är själv med i tillverkningen av dem…
DSC_0069
Isabella skall vi träffa åter imorgon då vi skall till en shopping center efter lunch … Nicole känner sig redo för lite shopping á la italiana =)

Butikerna var nämligen stängda idag (med vissa små undantag) då det är Santo Stefano men vissa uteservingar välkomnade alla de personer som tog sig ut på stan och vi åt en ”slice pizza” på kända kedjan ”Altero”, ett måste om du kommer hit …
DSC_0141
DSC_0125
Min fina syster Melissa i DENNA top från Religion och DESSA jeans från Please <3
DSC_0113
Här i Bologna finns ”street underhållare” som utvecklar nya idéer …

Här ett underbart exempel på någon som låtsades vara en hund och ni anar inte de söta läten han hade för sig när man lämnade en peng. Skall försöka filma imorgon då man får det …
DSC_0094
På Via Indipendenza fanns istället ”bebisen” och ja, han fick också en liten peng och då ville han att jag skulle sätta mig bredvid honom för en liten kindpuss …
IMG_0340
IMG_0339
I min systers favorit butik Oysho (en av få öppna) köpte jag mig den här underbara söta pyjamasen som jag längtar att få ha på mig i en viss stuga … Så underbar att jag funderar på en till i annan färg med annan figur … Helt kär i dem och även Nicole vill så klart ha =)IMG_0324
Medan mamma och Nicole stannade hemma och tittade på DVD samt spelade åter ”Gissa vem” gick Melissa och jag på bio då hon inte hade sätt min favoritfilm på bioduken denna höst/vinter ”Gone Girl” och även om jag inte längre är van vid dubbade filmer måste jag säga att jag tänkte inte ens på att Ben Affleck pratade italienska, så bra dubbade är filmerna …

Innan filmen började tog vi ett glas bubbel och det mysiga i vissa  italienska barer är att man alltid bjuds på lite smått och gott till det glaset du beställer in … Det ingår i priset så något flera svenska uteserveringar borde ta till sig istället för att ta betalt för allt …
IMG_0334
Nu är klockan midnatt och det är dags att sova för imorgon är det vår sista dag i Bologna innan vi åker hem på söndag morgon …

Buonanotte <3

14 thoughts on “Annandag Jul i Bologna …

 1. Tror du inte dina läsare kommer att tröttna när du länkar din webshop minst fem ggr i varje inlägg? Ska du ens ha en blogg när det enda du gör är reklam för dina kläder?

  1. Ninni, jag tycker mer så här … Valet är fritt att följa eller inte så tycker man att det blir för mycket reklam så behöver man inte läsa … Tycker nämligen att mina tips är verkligen om sådana kläder jag själv gillar då jag har själv köpt in dem. Det är i mina ögon mer äkta än de som skriver om annat/andra för att de får betalat för det så olika infallsvinklar på det hela =) men valet är ditt att läsa eller inte om du tycker att det blir för mycket reklam =) Kram

 2. Hej

  Tusen Tack för alla fina bilder du visar från din jul i Bologna….Mys på hög nivå….Din nya pyjamas..wow…den skulle jag vila ha också…Köp in så köper jag en hihi..

  Jag gillar toppen från Religion…och pleasbyxorna….det syns att Melissa vart eller fortfarande är model
  Ha en fin dag och God fortsättning
  Kram Nettan

  1. Vill egentligen ta kort på allt men det går så klart inte men hoppas att de som vill känner att de får en liten inblick iaf. i min hemstad =)
   Pyjamasen säljs i bara deras butiker Nettan men skall kolla om de har en hemsida =)
   Hoppas din Jul har varit mysig, imorgon åker vi hem till jobb och pyjamasparty till Nyår =)
   Kram

 3. Vilken mysig pyjamas :) Och vilka fina bilder du bjuder på.
  Hoppas du år fint. Vad lika du och din syster är :) Kram och ha en bra dag <3

 4. Ja måste nog hålla me hon som skriver att det bli mycke reklam för din webbshopp – har följt din blogg länge men tappat intresse när du bara länkar dina egna kläder.

  1. Jag håller också med om att jag länkar ofta till min webshop men hade ni uppskattat mer om jag hade länkat till andra? Är inte det samma sak egentligen?

   Tar till mig orden och kritiken men väljer ändå att länka för att göra det faktiskt även lättare för de som vill hitta plagget direkt. Det finns alltid fördelar och nackdelar med de valen man gör och tar men skall tänka på det …

   Kram

  1. All text kom inte med… hur som så känns det genuint äkta när du delar det du gillar själv! Så tack för tipset av din favoritparfym som numera även är min

 5. God fortsättning Michela!!
  Gud vad trött man blir på folk som skriver dumma saker vill dom inte läsa så behöver dom inte . Tycker det är bra när du länkar då kan man hitta plaggen direkt . Jätte söta pyjamas där du hade på dig . Ser ut som ni har haft en fin vecka i Bologna vacker stad … Kram Tina Jackson

  1. God fortsättning på dig med <3
   Jag tycker inte att det är en dum kommentar att skriva att man tycker att jag länkar till min webshop för ofta men bloggen är för mig en typ av marknadsföring då jag tror att många följer faktiskt även och just för att jag skriver om de kläder jag gillar och säljer så det som uppskattas av vissa ogillas av andra så som det ofta är… Mer än att dock be mig sluta länka får man dock fundera om min blog är kanske mindre intressant för just de personer som ogillar hur jag väljer att skriva …
   Kram på er alla <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *