Kaffe & mys på Viskan kafé …

Först & främst tack för dina ordrar för blusarna i förra inlägget var nog inte bara jag som gillade =) Alltid roligt när ens känsla är rätt så vill du inte bli utan råder jag dig att lägga en beställning för risken är att de försvinner trots att jag hade beställt rätt så många .. HÄR till den ljuvliga blusen som 7 kunder la en order på igår <3

Var redan på jobbet kl. 7 idag för att packa ordrar men tog en kaffestund med min väninna Tania vid 9 tiden. Hon hade köpt mig en latte som såg sådär fantastisk god ut men så såg jag framför mig hur Christoffer hade skakat på huvudet om jag hade tagit den så vi gav den till en tjej i kön och själv hämtade jag vanlig kaffe =) Det gäller att visa att man har karaktären att stå emot frestelserna =)

Tania fick i Julklapp något vi båda har drömt om, en Rolex klocka <3 så nu är hon ett steg före mig men är så värd detta för hon är verkligen en kämpe.

Hennes exklusivare jacka från Blonde08 finns nu på halva priset HÄR då vi bara hade en kvar. Helt klart en jacka att ha i många år framåt och en av de lyxigare modellerna från Blonde08.
DSC_0072
Mysigt att bara ha en lugn stund på Café Viskan och andas lite frisk luft innan man stänger in sig igen …
DSC_0081
Ser att jag måste köpa lite silvershampoo för nu är jag lite väl ”orange” i håret =) Tycker att det är lite svårt ibland för färgen ändrar sig efter tvättar och jag tror att jag gillar lite kallare toner i mitt hårsvall som nu har tunnat ut … Behöver alltså även fylla på där =)

Har inte heller solat solarium på över 8 månader men nu vill jag även göra det, trött på att känna mig/vara blek … men så vet jag även om nackdelarna med solningar så får se om mitt samvete vinner eller inte den matchen …

Nu skall jag ge Carro rast här i butiken och så skall jag försöka få till vissa saker i webshopen.

Kram på dig <3

 

7 thoughts on “Kaffe & mys på Viskan kafé …

 1. Nej snälla, inget mer löshår, Du är fin som Du är! Förlåt om jag låter negativ, men det syns, väldigt mycket dessutom. Ta en spraytan i stället för ”farlig” solariumsolning! För håller med, man känner sig inte så kul när man är blek. Men inte värt riskerna, enligt mig då. Finns många som är jätteduktiga på just spraytan, googla. Lycka till med nya webshoppen, blir alltid inspirerad av driftiga kvinnor som Dig. Åh så mycket fint Du letat reda på! Hoppas på ett lyckat 2015 för Dig o Din nya webshop! Gott nytt år!

  1. Jag har lite löshår nu med men behöver förnya =)
   Håller med, spraytanning är bäst så skall satsa på det istället … Tack snälla för orden <3
   Gott Nytt År till dig med och hoppas att 2015 blir så bra som man alltid hoppas när ett år tar slut och ett nytt börjar =)

  1. Jag är ingen modemänniska, vilket syns tydligt men gillar kläder, olika stilar, men trivs alltid allra bäst i jeans och en en skön överdel som är lite kaxig =)
   Är nog bara väldigt säker i vad jag tycker om/inte tycker om men trender och sådant som som fashionistor ägnar sig åt är nog inte vad jag är =)
   Kram och kom till oss om du behöver hjälp <3

  1. Ja, det kan jag göra, visste inte att du hade det =) Boka in mig nästa vecka!
   Gott Nytt År till dig med och strumpbyxorna är bara så snygga så väntar på att få se ett kort på fb =)
   Kram <3

 2. Är det inte bättre att gå till frissan så fixar hon till färgen?
  Egentligen bara att dra lite ljusa i överhåret så är det klart sen.
  Om du vill bli brun, ta en soldusch istället för att ligga i solarium… läste idag
  om att det i Australien är mest hudcancer pga solariesolningen där…..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *