När man är ”lite” shoppingsugen …

Medan jag packade ordrar denna morgon kom min väninna Tania med kaffe till mig, tack snälla <3

Hon var på det där ”shopping” humöret som man är denna tiden på året, när man vill ha något nytt att ha på sig eller att slå in under Julgranen, eller för att, som hon sa ”man inte hinner tvätta” =)))

Whatever anledningen till detta så lämnade hon butiken lite mer nöjd än när hon kom och med en shopping bag som innehöll underkläder från Marlies Dekkers, tre tishor från My T-shirt och så DENNA ljuvliga munktröja från italienska OdietAmo …

Det är väl ändå så att man vet bäst själv vad man vill ha/önskar sig =)

Tania älskar det mesta från italienska Happiness och vem gör inte det? En ny beställning har gjorts med snar leverans men dessa varor på bilderna nedan finns redan i webshopen HÄR.
IMG_1442
IMG_1444
Måste tipsa dig om Tanias blogg HÄR där hon nu skriver om ett helt nytt fantastiskt gym som öppnar snart i vår småstad.

En otrolig anläggning i fantastiska lokaler med maskiner som är av högsta kvalité. Detta sägs bli en av de bästa i Sverige? Förväntan är stor så gå in på Tanias blog, läs och vill du redan nu bli medlem kontakta henne.

Apropå träning och kost hade jag en rolig stund på jobbet när en av mina kunder och väninnor kom med sin man för att köpa DESSA underkläder igår. De är riktiga gym människor vilket syns tydligt på dem, ett sådant par som bryr sig om sitt utseende och är måna om att må och se bra ut.

Fick frågan av mannen hur ofta jag tränar och om det är tiden som saknas för att jag inte skall träna oftare … Just DÅ kom min lilla dotter och satte sig, hon hörde orden och svarade ”Mamma har tiden men hon sitter och bloggar och äter skumtomtar”

WHAT? =)

Förvisso mycket sanning i orden men varför skulle hon bli så social och pratsam just då? =) Ingen av oss kunde låta bli att skratta åt min lilla samvete som just då hette Nicole <3

Ja, ja, ja =) Skumtomtar är ju goooooda …

Idag är jag alldeles själv i butiken 10-19 så välkommen <3

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *