Furia & The Little Showroom <3

Det är ganska märkligt hur saker och ting kan inträffa som en symbolik för något som har hänt samma dag. Ibland ser man det mesta som ett tecken för något …

Idag har ett papper skrivits under som innebär att den nya webshopen Furia.se kommer att fortsätta som webshop men även att ta över butiken där The Little Showroom finns idag för att där exponera samt sälja sina varor då många märken är tingade i bolaget och då vi tror att en liten butik med tillhörande webshop är lite vad som gäller i framtiden då vi konsumenter ändrar våra shoppingsvanor.

The Little Showroom kommer att fortsätta dock endast som webshop med sitt lager i Furia butiken så att både Jessica och jag kan jobba med lite annat. Jess skall börja jobba mer  som lärare och jag skall driva Furia webshopen och butiken på heltid med hjälp av underbara Carro som redan idag finns i butiken The Little Showroom.

Förändringen kommer att ske i mitten/slutet på januari så det är en månad kvar till denna lilla förändring som för er kunder i butiken innebär egentligen bara att vi kommer att försöka förändra lite i butiken med tiden, byta namn och att flera nya märken gör sitt inträde i vår stad. Bara det gör att det blir som en liten pånyttfödelse <3

I slutet på januari var det exakt ett år sedan vi tog över butiken som var i behov av en stor renovering då pälsbutiken som var där före oss ansågs vara Borås äldsta butik. Jan som var dess ägare lämnade över sin nyckelknipa och redan av nyckelringen kunde man se att det fanns en ”gammal historia” bakom den.

Charmigt så vi bytte den aldrig men idag gick den sönder och jag bytte till en av nyckelringarna vi säljer HÄR.
IMG_9907
Den gamla nyckelringen kommer vi dock att behålla som en liten historisk påminnelse om vad som har varit …

The Little Showroom kommer att ha hos sig märken som Ester Elenora, Love Forever, Fira, Miss Me och många fler medan Furia kommer att ta över några märken samt ha helt nya som gör sin entré sakta men säkert nu i början på nästa år då kollektionerna börjar komma ut i butikerna.

Små och stora förändringar i våra liv men själv kommer jag att fortsätta att köpa in kläder och accessoarer jag älskar, fota mig framför spegeln i dem (sorry för en massa selfies), blogga om dem och packa era ordrar för jag vill tro att denna svåra bransch är inte omöjlig <3 Tar helt enkelt bort det där ”o” framför ordet så blir bara ”möjlig” kvar, ett ord som låter så mycket mer positiv för mig <3

Det var en liten nyhet från oss denna regniga kväll som inte riktigt lockar fram Julkänslorna men Julen närmar sig oavsett väder och förväntningarna finns där bland många barn och vuxna medan andra vill bara att det skall bli som vanligt igen …

Sänder dig en kram och tänk på att den starkaste människan är enligt Darwin den med störst anpassningsförmåga och helt plötsligt känner jag mig väldigt stark =)

Kram <3

 

 

6 thoughts on “Furia & The Little Showroom <3

 1. Hej

  Vad skoj för dej med nya saker och ändringar…Grattis fina du….Det gör inte mej något med selfies, bara skoj…kör på så de ryker…You go girl….Är det du som äger Furia eller arbetar du åt någon, kanske har du skrivit de som jag missat
  Idag har min dag vart möten och em var bäst satt hos min fina frissa och njöt…Jag behövde koppla av efter en stressig vecka som kommer fortsätta im
  Ha en härlig kväll /Kram Nettan

  1. Ja, det är alltid spännande med förändringar, nya märken, kollektioner, ny säsong, nytt år och allt det som gör att man alltid hoppas på ngt bättre =)
   Kram <3

 2. Aaah, jag förstår…man får vända ut-och in på sig för att försöka få det att fungera.
  Jag förstår inte vad som hänt den sista tiden.
  Jag hoppas att detta blir en bra lösning för er, och önskar er lycka till med det.
  Du är precis som jag, envis och bestämd.
  Önskar dig en underbar julhelg med din söta lilla familj.
  Samt ett fantastiskt nytt 2015 önskar jag både till dig och till mig.

  1. Än märklig höst men knappast ngn försäljning men nu är det bara jag på Furia som skall ta ut en lön så lite lättare att få det att gå runt med den förutsättningen =)
   Kram och lycka till med försäljningen som dock verkar utebli denna Jul <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *