Födelsedagsfirande på Babbel …

Hej fina du!

Hemkommen mätt efter en god tapas middag på restaurang Babbel tillsammans med min fina vän och kollega Jessica och våra tre tjejer.

Det är alltid någon slags rutin över våra middagar tycker Jessica. Först några kort som barnen alltid säger ”nej” till, vi hotar dem lite glatt med att de ej får glass efteråt eller dylikt och så ställer de upp väldigt ”frivilligt” och med ett äkta och spontant leende.

Vidare så tar jag alltid en pommes från min dotter (det jag ej har beställt räknas inte i min kcal värld) och tar jag nummer 2 säger hon skarpt till mig. Så fort flickorna har ätit maten så säger den ena att hon har ont i magen, den andra att hon är trött och den tredje att hon vill hem och titta på serier. Så ser det oftast ut när vi går ut de gångerna vi gör =)

Idag kantades dock konversationen även om killar då våra tjejer har kommit upp i en viss ålder. Väldigt underhållande att höra kommentarerna och resonemangen kring det där med ”guys” och visst minns man lite nostalgiskt över den tiden då man hade en mer romantiserande bild av det där med kärleken á la Disney =)

Så här såg bilderna ut från Babbels =)
IMG_9871
Millie fick en kaffe mugg á la take away som hon önskade sig och så en underbar smink box med en massa smink och tillbehör till.
IMG_9851
Jess glittrade i DENNA coola inne jacka i paljettes från Dry Lake.

Av någon märklig anledning lyckas jag aldrig ta klara ”selfie” bilder där …
IMG_9864
Själv hade jag på mig DENNA underbara oversize blus från Religion Clothing och så Please jeans i den klassiska tvätten 110 som du finner HÄR.
IMG_9841
På vägen hem stannade Nicole och ja på torget för att ta ett kort under Jul belysningen som pyntar vår piazza =)
IMG_9878
Nu ligger vi i sängen och tackar flickorna Söderberg/Bengtsson för en mysig middag, personalen på Babbel för alltid trevlig service och god mat och så önskar vi Millie en stor grattis på födelsedagen även idag <3

Nicole skall vara hos sin pappa torsdag, fredag och lördag då de skall fira lite Jul just på lördag för sedan är hon hos mig och på tisdag åker vi hem till Bologna för 6 mysiga dagar med la famiglia <3

Vi längtar …

 

5 thoughts on “Födelsedagsfirande på Babbel …

  1. …vad trevligt tyckte jag såg dig på Babbel var oxå där med ngr kollegor från jobbet . Alltid bra mat där , man blir proppmätt fast man tar bara tappas.

  2. Vad mysigt <3 Och vad härligt att resa iväg :) Italien är ett ställe jag vill besöka någon gång, ser så vackert ut.
    Kram och ha en fin dag

  3. Ooh vilken snygg blus. Hoppas någon gång oxå kunna hoppa över alla kalorier så jag kan handla i er shop. Mycket snygga grejer :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *