First Extensions …

Buonasera <3

Som de som följer mig redan vet har jag haft extensions i flera år nu. Började så fort mitt hår gick av pga. att jag hade blekt håret i flera omgångar och sedan blev jag helt enkelt fast.

Nu sitter jag med hårinpackning efter att ha tvättat håret (ett projekt i mitt fall =) och jag tänkte svara lite på några frågor jag har fått angående mina nya extensions som jag nu har haft i 3-4 veckor.

Tycker just att man skall vänta lite att utvärdera ett hår men nu kan jag verkligen göra det speciellt då mina extensions har även genomgått färgningar hos salong Youniqe här i småstaden.

Jag har haft olika märken tidigare, det som anses av många vara det bästa på marknaden i Sverige och flera andra. Vissa har trillat av, vissa har bara gjort att det har tovat sig, andra har hållit rätt så bra MEN det har mer eller mindre alltid funnits en slags ”men” som har retat mig då man vill vara helt nöjd när man lägger ut så mycket pengar på något ytligt som man ej måste göra…

Nu har jag ett nytt märke på hår som heter First Extensions som är helt fantastiskt för mig och tro mig, jag är kräsen och jag vet vad jag talar om då jag har haft löshår i snart 7 år. Jag är en veteran angående detta =)

Vill du läsa om detta märke på extensions går du in på deras hemsida HÄR och har du frågor om vilka salonger som har detta märke mailar du enkelt till: info@firstextensions.se

Jag hoppas att några salonger här i Borås väljer att kontakta de för att ta in detta märke för jag kan inte annat än att skriva att jag är supernöjd och jag lovar även att om jag ej hade varit det så hade jag inte ens skrivit något.

(T-shirten på bilden finns här)
IMG_8357
Genom lite konkurrens blir alla bättre så är du sugen på att byta eller testa ett nytt märke kan jag varmt rekommendera <3

Kram <3

2 thoughts on “First Extensions …

  1. Hoppar in som snabbast och önskar dig en fin dag :) Vilken underbart söt dotter du har. Och tack snälla för du tog dig tid att svara på min fråga <3
    Kram så länge :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *