Furia.se även för er killar/män …

Bonsoir eller buonasera eller … bara en enkel godkväll =)

Idag har det blivit en del jobb & mail och så kom den efterlängtade leveransen som aldrig hittade fram till oss förra veckan. Så glad att Marlies Dekkers & Pretty Polly kommer snart att säljas på Furia.se och finns nu i mina händer. Just love it!

Lovar att prova och hjälpa er fram till rätt storlek på dessa underkläder för jag skall själv köpa mig en set och inviga de snart =)

Lite lustigt var att just idag kom en trevlig säljare in i butiken och efter att ha klappat och hälsat på Knut så ville han berätta att han sålde de snyggaste och sexigaste strumpbyxorna och då min lilla leverans hade redan hunnit komma sa jag att ”du kommer för sent, jag har precis fått leverans på de snyggaste och sexigaste strumpbyxorna” =) När jag väl berättade att märket var Pretty Polly så skrattade han glatt då det var precis det märket han sålde.

Kontentan var att ingen av oss ljög för de är underbara och sååååå läckra! Köpte ytterligare några par och snart kommer ni att få se dem i webbshopen.

Förutom de köpte jag lite till er killar/män.

Underbara coola boxer shorts från ett spanskt märke som skapar succé i Europa och så 3 packs sockar från Calvin Klein för visst vill vi tjejer/kvinnor kanske köpa något till vår kille, man, älskare, bror, vän eller vad det nu kan tänkas vara eller så hittar ni killar själva till Furia.se. Kanske att jag har en och en annan manlig läsare här i bloggen som jag kan locka till ett köp?

Då jag inte är kille och har ingen kille så har jag lite svårt med storlekar … Hmmmm … Vilka skall man beställa? Säljaren hjälpte mig och det kommer att bli riktigt bra! Väldigt glad över möjligheten att sälja lite annat än bara klassiska kläder och väldigt glad att även ni män kan finna något i nya webbshopen.
Muchachomalo_Cultures_SS12_Norway_men
Jag hoppas att vi kan vara online på lördag med Furia.se eller om inte annat i början på nästa vecka.

Imorgon har jag möte i Göteborg med just Jetshop som tagit fram vår nya sida och vi skall gå igenom det sista så att jag kan lära mig kassan, hanteringen med nyhetsbreven (då vi skall jobba med dessa också så klart) och allt det som kan skapa lite förvirring när man skall ta hand om en webbshop med en massa funktioner.

DHL har kontaktats då vi är väldigt nöjda med samarbetet DHL/The Little Showroom. Snabba leveranser och så får vi se om Furia.se kommer att sälja även till Norge, Danmark, Finland och kanske även Italien… Målet är nämligen det för roligt om vi kan nå även utanför Sveriges gränser.

Som ni läser så väntar lite mer jobb och jag hoppas att snart bli bjuden på en riktig skön dag (eller vecka) på en trevlig SPA för att bara njuta av en morgonrock, massage och allt sådant lyx som tillhör den typen av miljö <3

Glöm nu inte heller att titta in HÄR då vi har rabatterat flera olika plagg på The Little Showroom och vi har nu många ursnygga klänningar som bara väntar på din order.

Nu blir det varma mackor med parmaskinka, mozzarella, tomat och lite lite pesto … Mums!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *