När en cappuccino föreställer … Vad ser du?

Buongiorno !

Hur gör du för att komma ihåg allt när du har mycket i ditt huvud?

Lättast är kanske om man skriver ned allt så att man slipper bli stressad av att ”glömma bort”. Säkert en bra idé för alla som älskar små lappar i olika färger & storlekar men jag vet aldrig var de är och hamnar och därför är detta inget annat än ett dåligt strategiskt val att jobba på för min del. Mycket bättre med en block där allt ”kladdas” ned för då hänger alla punkter åtminstone i samma pärm =)

Väl i Göteborg tog jag en cappuccino tillsammans med en vän på en konditori på väg mot Jetshops kontor.

Kunde inte annat än att le när ”baristan” kom fram med denna skapelse som jag tror skulle föreställa en tomte (tyckte att han sa det) men som alltid ser man det man har lättast att relatera till och jag såg bara två stora bröst =))
IMG_8085
Vad ser du? =) Oavsett figur så var det trevlig personal som jobbade där så tummen upp för att man försöker skapa och tolka =)

På Jetshop hade jag sedan ett möte för att gå igenom lite funktioner och inställningar i webshopen och så har jag fått lite mer jobb att ta med mig hem så nu skall jag sitta med det i en timma ca, Nicole har kommit hem och vi njuter av färskpressade juicer och tända ljus …

Kram så länge <3

12 thoughts on “När en cappuccino föreställer … Vad ser du?

 1. Hej :)!

  Såg även bilden på insta och tyckte att det såg ut som en söt kanin :).
  Men så läser jag din kommentar och tänker oj då … det kanske inte alls är en kanin :O

  Hihihi tyckte det var riktigt roligt iaf :).

  Kram på dig <3
  Lotta

  1. Det glädjer mig att andra ser något mer oskyldigt än det jag la märke till =)))) Som sagt, det handlar om referensramar trots allt =) men misstänker att han inte hade serverat mig en cappuccino med två boobs även om =)

 2. Jag tycker att det liknar en uggla.
  Förra året när jag fyllde år så skrev bartendern grattis i skummet på min Killen.
  Det ska så lite till att skapa glädje och uppskattning.

 3. Hej

  Jag ser också som du Michela…hihi..Jag beundrar att det kan göra olika motiv i kaffet…Om att komma ihåg saker…Jag skriver på en lapp och lägger den på plånboken för den används ju rätt ofta hihi…Jag måste verkligen skriva ner allt annars glöms de…Härliga tisdag, det är min tv kväll, snart är det dags för SHF sen Fam Kardashian
  Kram Nettan

 4. Vet inte riktigt vad det ser ut dom :) Jobbar på ett cafe jag med och har just lärt mig att göra löv i kaffet , men det har sett ut som massor av olika saker innan *haha*
  Ha en fin dag, kram <3

 5. Hihi , jag såg en dödskalle jag….
  Varför skriver ni inte i anteckningar i era mobiler tjejer? Jag har slutat med mina notisar överallt.
  Tack för bra blogg och väntar med spänning på Furia.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *