En bild på mina mindre läppar …

Måndag igen och jag vaknade inte förrän 7.30 vilket är 1,5 timma senare än jag brukar. Idag hade jag dock inte någon tidig morgontid att passa så skönt var det även om ovant =)

Ni är några som vill se bild på min mun nu när den har ”krympt” efter att den duktige läkaren på City Laser la in något medel som ”löste upp” den juvaderm som hade gjort mina läppar lite för stora och som inte försvann efter 3 års tid. Märkligt men ibland inträffar det så när han berättade att det gick att få bort ”dem” så fick han göra det.
IMG_8015
IMG_8019
Extensions som skall bytas, inget sönderblekt blont hår och ja, lite mer naturlig än innan får man väl ändå säga =) Har tid för utväxten först den 10/12 så mitt hår kommer att sparas genom att inte längre blekas och genom att jag inte skall färga det så ofta … Tror att det är i chocktillstånd och jag med om jag orkar stå ut en hel månad till =)

Nu skall jag dricka min morgonjuice och jobba på …
DSC_0032
<3

15 thoughts on “En bild på mina mindre läppar …

  1. Jag måste säga dig att du blev mycket vackrare utan dina Kalle anka läppar nu är du äntligen naturligt snygg hoppas fler följer dig ni klarar er uta Kalle . Micke.

    1. Tack för komplimangen men man skall inte glömma att det handlar om att vara nöjd själv och inte om vad andra anser om stora eller små läppar. Tackar dock för orden att du tycker att det ledde till en förbättring =)

  2. men, det vart ju jättefint! Jag vill oxå ha som du. Jag bor i stockholm, har du tips vart jag kan gå å få så där fina läppar???

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *