Filosofiska Dolly Parton …

Snart dags att lägga mig och ja, jag har varit och tränat så väldigt nöjd med att ha varit där …

Innan jag lägger mig bland rena vita lakan tänkte jag visa vad en kund och väninna skrev på Instagram denna söndag förmiddag och som gjorde att min dag startade med ett leende =)

IMG_7984

Apropå Dolly avslutar jag detta korta inlägg med att visa att denna ikon som de flesta vet vem hon är skall inte bara bli förknippad med sin röst och sina relevanta bröst men även för sina filosofiska ord med mycket självdistans och ironi. DET gör henne i mina ögon till en kvinna med power <3

3CEjsNi9iLMl
dolly-parton-quotes-on-plastic-surgery images-1
You rock Dolly !!!
images-2Godnatt med en låt från en favorit duo, klicka HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *