Underbara jackor att möta kylan i …

Snart är klockan 16 och mörkret faller snart samtidigt som jag skall hitta motivationen (egentligen bara att titta på sig själv i spegeln =) för att gå och träna lite för när man är trött som jag är nu så ger lite löpning precis den energin som jag är i behov av.

Jessica och jag tog en liten promenix med Knut här i småstaden och då vi endast har kvar en enda jacka av varje från Blonde08 har vi nu sänkt de med 20% HÄR.

Riktigt kyligt idag så nu är vinterjackor verkligen något som man inte kan vänta med, nu tas de fram eller ny inköpes…

Jessica var snygg lockig efter att ha varit på Elfsborgsgalan igår kväll, en gala som hade varit trevlig och då tillfälle ges för henne att träffa på många hon känner.

Själv kan jag namnet på en eller max två i Eflsborg och efter att jag tyckte sist (2 år sedan) att en spelare i motståndarlaget var snygg fick jag inte längre följa med på någon match. Min tur var att även han tittade och en sådan liten ögon attraktion uppstod där =)
DSC_0032DSC_0033
Som ni ser av bilderna så hade jag både en t-shirt och en tröja under som hade rullat sig lite vid ärmen så jag ser ut som en boxare med en konstig muskel som bara vill sticka ut =)
jacka
Tröjan jag hade under är från Religion och en riktig skön sådan som är lite oversize på ett sådant snyggt sätt … Då jag älskar rött på kläder är det en tröja som jag verkligen inte kunde låta bli att köpa in till butiken & webshopen.

Skön tröja, ljuvliga sköna byxor (kommer i slutet på månaden på Furia.se) och så UGGs skor denna sköna kallare söndag.  Tröjan från Religion finner du HÄR.
DSC_0055
DSC_0056
Extensions skall bytas ut nästa helg och färgen får fixas om ca 2 veckor. Har bestämt mig för att försöka ”stå ut” lite längre mellan gångerna nu när jag inte är blek blond längre så ”sparar” jag lite på håret.

Tänker att jag skall bli nöjd med tiden och inte bara för tillfället så får köra på looken ”jag bryr mig inte om min utväxt” helt enkelt =) Målet att få tillbaka mitt långa naturliga hår påbörjades i Stockholm och skall inte ge upp så lätt i ren desperation …

Jessica hade på sig underbara Dana från Tigha HÄR som nu finns på Mid Season Sale.
DSC_0083
Nu skall en maskin tvätt in och löpskorna på … Finner inga ursäkter längre nämligen =)

Önskar dig en mysig söndag så länge <3

 

2 thoughts on “Underbara jackor att möta kylan i …

  1. Hej

    Bra där på med löpskorna …Nu är du säkert jätte pigg och stolt över dej själv…Heja…heja….Jag har vart ute på jogg och pw idag det blåste ordentlig….behöver ladda batterierna till en hård vecka…Nu tar jag det lugnt och skönt…Kommer du byta bloggportal? Kanske har du inte bestämt dej än…
    Trevlig kväll
    Kram Nettan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *