IPL behandling på City Laser …

Godkväll!

Som jag tidigare har berättat så har jag gjort 2 stycken IPL – behandlingar i kampen om att bli kvitt några åldersfläckar/pigmenteringar samt synliga blodkärlar som har faktiskt stört mig för även om de kommer som ett resultat av ålder, solningar och annat så gillar jag de inte =)

Direkt efter behandlingen så kommer flera ”pigmentfläckar” fram för att efter ett par dagar försvinna.
IMG_5811
Man blir lätt röd i ett par timmar men behandlingen innebär ingen smärta och direkt efteråt kan man gå tillbaka och jobba.

Visst är det märkligt att se sin egen hud så nära? Blir nästan lite rädd över att den inte längre är som den var och just därför ytterligare en anledning till att vårda och jobba med den.

På kvällen samma dag och ja, belysningen ljuger lite då det ser så gult ut men resultatet var tydligt redan då.
IMG_7883

Förutom de skillnader man ser med blotta ögat finns det även många andra positiva effekter med en IPL behandling som du kan läsa om HÄR.

Jag har inte solat solarium på över 4 månader för nu skall min hud bli glansig, fräsch och utan fläckar. Jag vet att jag inte kan få huden som en 20åring har men jag vill inte heller se äldre ut än jag är…

Lite jobb och ”Så mycket bättre”. Ett riktigt ”feel good” program som förmedlar mänsklig äkthet eller så är det bara jag som tolkar det så …

Trevlig kväll mina vänner <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *