När december närmar sig …

Nu är dörren öppen, kaffet bredvid mig, Knut sover och snarkar under en pall här i butiken och jag har 5 1/2 timma kvar innan jag stänger och går hem för att ta en låååång promenad med min hund.

Grannbutiken Buketten har fått in en massa underbara Juliga växter så jag ”måste” köpa på mig lite för att Nicole skall få den lilla Julkänslan hon aldrig fick hos oss förra året. De har även planterat om vår lilla växt så att den inspirerar till den årstiden vi är nu och vädret börjar bli mer vintrig och kylig så att vi kan komma i den sinnestämning som vi så gärna vill när vi närmar oss december månad.

DSC_0036
Till skillnad från många andra butiker som har rött och andra mer Juliga färger i de paket de slår in så försöker vi oss skilja oss lite från ”mängden” och lyckas nog då vi har valt en snake print med en ljusrosa eller guld/brun band till den.
DSC_0046

Jag älskar paket och det tråkiga med att flyga med en massa är att de förstörs så får ha några som handbagage den 23/12 när lillan och jag sätter oss på flyget för att fira Julen nere i min hemstad Bologna <3

Är du den som gillar mest att ge eller att få?

Glöm inte när det gäller paket till andra att det viktigaste är att ge bort något som den personen önskar sig och inte något som du själv gillar. Med tanke på att jag varken har fått fred på jorden eller en LV väska är det många som missar denna viktiga lilla regel <3

Min syster kommer att få mängder med paket och så även mina syskonbarn för träffas man sällan så vill man ibland överösa med kärlek och presenter. Helt mänskligt när jag förra året istället firade helt själv och hon med mamma efter några tunga månader på var sitt håll. Till min dotter vet jag dock inte ännu … Hon önskar sig ett sminkbord den dagen vi flyttar från vår mysiga lägenhet men har även kommit fram att det vill hon inte längre ha som Julklapp men mer som en ny inflyttningspresent … Sure Nicole =)

En Chihuaha valp, en resa till London och Sims spel har hon nämnt så jag tror att jag slår till på Sims spelen =) De känns mer ekonomiska även om ack, mindre roliga …

Mor skall också vara i Bologna då och jag tror att jag har den perfekta presenten även till henne så känner mig rätt så trygg i den hetsen som annars präglar Juldagarnas jakt på presenter.

Apropå något helt annat kan jag berätta att underkläderna och strumpbyxorna är funna och att de kommer till mig på måndag … Den veckan får ni hålla er ifrån min blogg om ni är känsliga för en 43 årig kvinna i underkläder för ingen kan stoppa mig från att visa upp Marlies Dekkers i min blogg och på just moi … Är av den synen att det är inte värre än alla bikini bilder de flesta visar på sociala medier under sommaren så varnar i tid =)

Nu skall jag greja lite och vänta in min dotter som skall gå på stan med sina pappa och familj och som har lovat mig en juice från Fruits&Friends då det blir många timmar med bara kaffe annars och så får jag passa på att krama henne och åter gratta för det goda resultatet i matte <3

Önskar dig en mysig lördag så länge <3

2 thoughts on “När december närmar sig …

  1. Hej

    Coolt med annorlunda paket…Som sticker ut…Har du stängt nu butiken och få mysa av lördagen…Min lördag har jag haft date med tvättstugan och vart ute på joggingrunda med lite träning ute…Härligt! Nu myser jag i pyjamas med massa ljus tända och slurpar i mej kaffe haha
    Jadu, Nicole är smart hon vet vad hon vill ha och när… hihi gullig tjej…

    Kram Nettan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *