När krämer gör en skillnad …

Så skönt att komma hem ikväll och snart kommer min väninna Linda för att ha lite tjejprat och för att prata om ljuset som väntar i och med det nya året. Det sa vi även förra året och vi var då redo för att antingen boka ett Pilgrimsfärd eller åka till några indianer som rensar negativ energi genom att låta dig äta/röka några spännande växter … Hahaha! Undra vilka växter =)

Vi har mååånga planer och sällan vi verkställer dem men gissar att genom att planera så har man vissa förhoppningar och de är rätt så viktiga i sig …

Bestämt är dock att vi skall fira Nyår tillsammans. Har du något tips? Jag jobbar dessvärre till 16 men vet du något så får du gärna kommentera? Clarion Post? Mysigt på Nyår eller tråkigt?

Detta inlägg handlar dock inte om Nyår men om mitt ansikte som fåglar hud i och med att jag kör en Obagi kur med dessa amerikanska kända produkter som hjälp. Med dem SER du att du tappar hud och det är den gamla utan lyster som försvinner för att lämna plats åt den som finns under.

Vissa små rynkor försvinner så klart i och med detta så står du ut med att se lite torr ut under vissa dagar så har du här krämer som verkligen håller det de lovar.

Mina har jag köpt hos min väninna Jenny på City Laser i Göteborg och älskar dem för man ser verkligen hur de jobbar.
DSC_0030
På fredag skall jag till kliniken för att göra min andra IPL behandling för att ta bort de sista åldersfläckar som annars syns i ansiktet.

Det är en spännande behandling då direkt efteråt får man flera fläckar för att efter några dagar inte ha några alls.

Skall blogga med före och efter bilder så att ni får själva se hur det fungerar och vilka resultat denna behandling verkligen ger …

Nu lite fix innan Linda kommer <3

Önskar dig en underbar skön kväll <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *