Julen närmar sig i småstaden …

Buonasera mina fina läsare!

Det är sällan jag känner någon slags ”bloggtorka” som man kallar tillståndet då man inte riktigt vet vad man skall skriva om men igår fick jag verkligen känna av detta.

Kanske beror det på den lilla stressen som är nu när Julen är snart här, saker skall fixas och planeras, en ny webshop skall lanseras med allt det som detta innebär. Har även bytt mobil så var utan sociala medier i en hel dag och det var nästan lite skönt =) Tack till er killar i Tre Butiken för all hjälp … Uppskattas otroligt mycket.

Idag kom förresten till The Little Showroom hur många snygga klänningar som helst att dressa sig i inför kommande fester, middagar och avslutningar.

Klänningar för under 800:- så bor du i Borås titta gärna in och om inte vänta ett par dagar så skall jag se till att det kommer ett tillfälligt selfie i webshopen för TLS tills de fotas av våra underbara tjejer som hjälper oss med detta ibland.

Tyvärr är det svårare att fota nu då det blir så mörkt så fort och då det är rätt så kallt ute … En vacker inre miljö hade varit det ultimata att finna för kommande fotningar nu under vintermånaderna.

Tänk om jag hade hunnit flytta, då hade jag definitivt tänkt på att inreda och tapetsera en vägg för fotning då det skulle underlätta en hel del för oss.

Idag har jag även mailat DEN HÄR vackra tjejen då jag vill så gärna att hon skall visa några av plaggen i vår kommande Furia.se webshop och hon tackade ja <3 Ett klassiskt och vackert ansikte och så en mörkhårig tjej bland annars blondiner =) Tack snälla du för att du ställer upp som model och vill du följa en ny blog så fick du ett tips där.

Duktiga Karolina har fotat alla smycken som kommer att finnas hos Furia.se så jag har nu laddat upp 50 varor i webshopen som jag hoppas skall öppnas upp lagom till lön så att du kan börja önska dig eller köpa några Julklappar där …

Apropå Julen så har Torget fått sin årliga julgran och det är en vacker sådan som får pryda vår småstad.
DSC_0032
DSC_0034
Väl hemma sprang jag ut med Knut men ibland förstår han inte att jag springer ut med honom bara för att han skall göra ”något” =) Han tittar på mig och undrar varför vi är där och vill bara in igen … Matte och hund kommunikationen fungerar inte alltid =)

Inser av bilden att döma att det är dags att göra något med håret nu. Måste byta ut mina extensions och så måste utväxten fixas … Varför måste håret växa så fort när man inte vill och tvärtom? =)
DSC_0040
Mamma skall bli blond och få nytt hår så alla i familjen Castellari får glömma allt vad som heter Julklappar =)))

Skämt åsido =), byxorna jag har på mig kommer snaaaaaart i Furia webshopen men den mysiga öppna koftan från engelska Religion som gör att man kan möta kylan i något riktigt gossigt finns precis HÄR och det är ett underbart köp …

Koftan är lite som Knut och Knut som koftan =)
DSC_0037-741x1024

Nu välkomnar jag kvällen genom att förhöra Nicole i matte då min dotter har prov imorgon och så tänder jag lite ljus för att höja mysfaktorn av att läsa tal =)

 

4 thoughts on “Julen närmar sig i småstaden …

 1. Hej

  Härligt att se julgranen på plats…Jag märker att det kommer mer och mera julsaker överallt…Mys…men ibland tycker jag att det kommer fram för tidigt..Ohh Knut verkar så gosig. vovve…igår var jag en kompis lediga från jobbet tog tåget till Skövde till Johanna fixa barret och lite shopping en härlig dag komma ifrån allt stress
  Ha en fin kväll och lycka till med att förhöra Nicole och Nicole jag önskar dej lycka till på provet im
  Kram Nettan

 2. Älskar julen och tycker det är så mysigt med allt som hör till :)
  Men vet att det är mycket stress när man arbetar i butik. Jobbar själv på ett litet företag i stan och det är verkligen högtryck vid jul.
  Vad skoj att få visa upp nya kläder <3 ska spana på hennes blogg.
  Ha en fin dag, kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *