Knuts matlåda …

Idag har jag en heldag i butiken och Knut är som vanligt med mig.

De flesta dagar kommer snälla Barbro och hämtar honom för att sedan gå promenader med en väninna till henne och hennes hund samt avsluta hemma hos någon av dem med en liten fika. Det perfekta hundlivet misstänker jag =)

Idag får han dock vara med mig i butiken hela dagen då Barbro kommer inte varje dag.

Insåg att jag hade glömt att ta med mig mat till honom när jag köpte kaffe på Kafé Orion så frågade snällt om jag kunde få köpa några köttbullar … Här ser ni Knuts lunch och matlåda som han får mumsa i sig om någon timma så att han har något i magen …
DSC_0030
Det var dagens lunchbild =)

Knut efter lunch =)
IMG_0003

One thought on “Knuts matlåda …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *